Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
perearst E.EVARD
 
alla 07. september 2007, kl 23.43
kas keegi teab, kuhu on kadunud dr. Epp Evard, suve algusest saati haiguslehel ja vastuvõttu pole. Ta väga hea pediaater ja oma beebit ma kellegile teisele ei taha näidata, teevad miskit valesti
 
... 08. september 2007, kl 09.05
ma ei tea, võibolla on ta nüüd targemaks saanud, aga mõned aastad tagasi kirjutas ta minu tütrele nii suure doosi antibiootikume,et apteegi proviisor tegi suuri silmi ja ütles,et selline doos päevas võib lapsele olla ohtlik.Otsis mingi raamatu puha välja ja käskis võtta vähem.Aga no ju ta siis on teiste arvates hea pediaater.Aga tema kadumise kohta ei tea midagi.
 
marii 08. september 2007, kl 10.31
minu lastel on ta olnud perearstiks juba palju aastaid ja oleme väga rahul. vahepeal oli ta pikka aega ära ja siis olime ikka hädas küll, sest kuidagi liiga palju ükskõiksust kohtab arstide seas. tema ei ole seda kunagi ja suhtub igasse kaebusesse väga tõsiselt. ravib korralikult ja ei jäta kunagi midagi kahe silma vahele. sel suvel ei ole lapsed haiged olnud, nii et ei oska tema puudumise kohta midagi öelda. arvan, et see eksimine, millest eelkõneleja rääkis, oli lihtsalt inimlik eksitus, ehk oli raske päev seljataga (kuigi see ei ole muidugi õigustus).
meie igatahes arsti vahetada ei kavatse.
 
sd 09. september 2007, kl 16.48
ta on ka minu arst, ma siiani rahul. pole ammu käinud ta juures, ei tea, et oleks kadunud
 
Tipp 29. oktoober 2023, kl 10.00
 
to: Tipp 31. oktoober 2023, kl 21.40
Mis juhtus? Kuidas nii?
 
MelissaM 07. november 2023, kl 15.29
Ma sain ka praegu teada, et surnud, ta oli minu perearst. Kas teate, mis juhtus ometi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!