Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mis rohi see on?
 
pann 16. november 2007, kl 22.45
ei oska eesti keeles täpselt kirjutada, aga umbes tetratsükliin ja veel, milleks kasutatakse valocordiini? emal kodus need rohud keegi venemaalt tõi ja väidab, et ta neid alati kasutanud.
 
ebe 16. november 2007, kl 22.52
tetratsükliin on antibiootikum, valocordin südamerohi.
 
t 16. november 2007, kl 23.27
ja kumbagi ei tohi iseenese tarkusest võtta!
 
arvan 17. november 2007, kl 01.14
tetratsykliin on universaalne. V6ta kui kurguvalu on naiteks.
 
on jh 17. november 2007, kl 07.30
tetratsükliin aitab nt, kui on naistehädad. mul aitas munasarjapõletikuga ja võttis kohe valu ära. hea rohi on. ja samas valocordiin on süütu rahusti ja aitab ka väiksemate südamehädade korral.
 
oikrt 17. november 2007, kl 14.03
võtke jah omaenese tarkusest suvalisi antibiootikume suvalises koguses suvalise häda peale, aga ärge siis pärast arste süüdistage kui teie põletikud enam ühelegi ravile ei allu
 
g 17. november 2007, kl 16.34
püha jumal, millised soovitused! antibiootikume ei tohi mitte mingil juhul võtta suvaliselt mingite põletike või kurguvaludega! ainult arsti poolt määratuna ja antud skeemi järgi, muidu võite omale saada korralikud tüsistused ja resistentsuse, nagu ka eelmine kirjutas.
 
püha jumal jah 17. november 2007, kl 18.14
mina võtan küll, sest palju odavam ja arst soovitas kah. kuna meil enam neid ei tuua, siis pole mõtet unustada, et varem raviti kõiki meie inimesi nende rohtudega ja arvake, millal olid inimesed tervemad.
 
g 17. november 2007, kl 19.37
arst ütles, et kui kurk valutab, siis võib suvaliselt paar tabletti antibiotsi võtta? no vot ei usu ikka küll. tetratsükliini kasutatakse meil siiani, nii et ei ole vaja siin vanu aegu taga nutta, aga see on retseptiravim, mitte mingi vitamiin või ravimtaim.
 
ira 17. november 2007, kl 22.13
valokordin on tõesti väga süütu rohi, mida võib võtta siis, kui südames on paha, kui närvitsed ja seda karta on mõttetu! Meil müüdav valokordin-diazepam on hoopis midagi muud - pesuehtne kaunis kange rahusti ja ajab ikka tõesti vihale, et vanu häid rohtusid peab piiri tagant ostmas käima!!!
tetratsükliin on OHTLIK antibiootikum, universaalne küll, aga lootele näiteks mõjub laostavalt!!! Rasedad seda kasutada ei tohi.
 
on nii, et 18. november 2007, kl 16.14
erinevaid põletikke organismis tekitavad erinevad bakterid!!! igale põletikutekitajale(bakterile) määrab arst vaid sellele antibiootikumile alluva ehk siis antud bakterit surmava antibiotsi!! saage palun aru, see et sõbrannale arst antibiotsi välja kirjutas ja see teda ka ravis terveks, ei tähenda et teil on sama bakter ja sama infektsioon. igale bakterile on oma antibiots! pealegi, võivad antibiootikumide võtmise tagajärjel tekkida igasugused tervisehädad, nt tupeseen, tugev kõhulahtisus (kuna antibiootikum tapab mitte ainult halvad bakterid, vaid hävitab ka ohtralt soole mikrofloorat (sel puhul tasub antibiootikumikuuri ajal juurde võtta nt: enteroli, gefilus kapsleid või muud taolist), mõnel tugev allergia, mis viib koomani. ärge olge rumalad!
 
ise 10. mai 2010, kl 21.16
kahju, et lolluse ravimiseks tablette ei ole. seda enam, et lollid kühveldaks neid kohe mõnuga sisse, eriti siis kui Venemaalt toodaks ja odavalt saaks.
tegelikult võib isegi aru saada, kuidas lollus levib - süüakse suvalt tetratsükliini (või ei tea, mis pulber seal tegelikult on) sisse ja näe võtabki valu ära (no äkki oleks niigi ära kadunud, aga seda ju ei tea) ja siis kunagi hiljem kirjutab arst mingi bakteriaalse nakkuse raviks antibiootikumi, aga näe ei aitagi ja selles on loomulikult süüdi arst ja vilets rohi, aga mitte patsiendi enda eelnev lollus. tuleb ikka jälle Venemaalt tetratsükliini osta, küll see terveks ravib kõikidest tõbedest...
 
malle 10. mai 2010, kl 21.24
ma söön igaks juhuks pidevalt odavaid tablette, et mitte haigeks jääda.
 
eh 10. mai 2010, kl 22.05
tetratsükliin hakkab pikemal tarbimisel põie peale mõjuma. Nagu iga AB-d, ei tohi ka seda ajuvabalt sisse ahmida, riskite ravimresistentsuse tekkega.
Valocordin on süütu südameravim, aitab hästi rütmihäirete korral. Minu teada peaks ka meie apteekidest saama, aga vist retseptiga. Kadumise üks põhjus oli narkarite kõrgendatud huvi selle vastu. Need hakkasid seda pudelite kaupa rüüpama, et oma pohmellile leevendust saaada.
 
narkarite poolt 11. mai 2010, kl 09.06
no ja siis, las saavad leevendust, miks selle pärast kõigile teistle asi ära keelata? Kiusu pärast või?
Vene ravimid olid tegelikult väga tõhusad ja odavad.
Hiljuti üks näide- läksin põiepõletikuvastast nitrofurantoini ostma ja selgus, et paari aasta taguse ajaga võrreldes on selle hind kolmekordistunud. Apteeker seletas, et jah, kuna mingi muu (plää-plää ravim, mis ei jäänud meelde) , läks odavamaks, siis selle kompenseerimiseks tõstis ravimifirma nitrofurantoini hinda 3 x. Nii et igasugune jutt, et kallim ravim ikka parem, selle võib küll unustada. Ja ilmselt seda valokordiini ka enam ei tohi tuua mõne eesti haigekassa saba peal oleva ravimifirma nõudmisel.
bathsheb 30. november 2020, kl 09.10
Tetratsükliin ilma retseptita - http://ibright.lv/doxycyclineee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!