Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
akne ravim Roaccutan???
 
tydu 03. detsember 2007, kl 19.47
Kas keegi on kasutanud akne ravimit Roaccutan???
Soovin v2ga kuulda teie arvamust...
 
Tiina 03. detsember 2007, kl 22.27
Ei ole kyll vastus kysimusele, aga kas oled prrovinud Proactive't? Soovitan - http://www.proactiv.ee/page.asp?t=page_term
 
tean.... 03. detsember 2007, kl 23.39
....et see proactiv on täielik jama ja ainult reklaam, aga seda jubedust ja mürki ROACCUTAN--i küll ei soovita, loe, mida sellest siin eespool juttu on ja ei aita ka!
 
Tiina 04. detsember 2007, kl 00.05
to tean - ega iga asi koigigile ei toimi, aga ise tean, et toimib. pole ei myya ega maaletooja. :)
 
tean ka kõike 04. detsember 2007, kl 10.12
mul oli hull akne hakkasin võtma roaccutane ja kogu näonahk on korras ja ilus nüüd tänu sellele. ennem proovisin ka kõik võimalikud ravimid ja määrded ära midagi ei aidanud. Soovitan küll.
 
roac 04. detsember 2007, kl 14.01
kui inglise keelt oskad siis http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/acne/should-i-take-isotretinoin-for-severe-acne

igatahes on see alles v2ga t6sise akne ravi puhul kasutatav, suure hulga k6rvaln2htude ja riskidega. m6nedel andmetel on see viimase valikuna kasutusel. nii et enne nahaarstile ja teiste ravimitega proovimist
 
ahastuses 04. detsember 2007, kl 16.37
Olen kasutanud, päris palju ja päris kaua.
Päris viimase võimalusena seda mulle välja ei kirjutataud, kuigi olin enne proovinud vähemalt 100 erinevat võimalust, miski ei aidanud.

Alguses võtsin paar kuud ravimit, nahk läks imeilusaks! Ei mingit rasu, üle 2-3 päeva sain juukseid pesta (muidu iga päev) ja punne polnud, ei näol, seljal ega kätel. Imevahend, kõrvalmõjusid ei avaldunud. Lõpetasin suveks kuuri ära ja arva, mis sügisel tagasi olid? Punnid ja rasu muidugi. Tegin veel ühe kuuri, läks taaskord ilusaks ja heaks ning lõpuks pidin ju taaskord lõpetama, enam ei tohtinudki võtta. Ja nüüd aasta hiljem olen ma täpselt samasugune akne ja ÜLIrasuse naha käes vaevlev nooruk.

Ma ei oska öelda, kas sinu puhul see aitaks. Ma ei kahetse, et proovisin, aga nüüd on kahju, et elan nii, nagu polekski kunagi proovinud. Nahk on jube ja kole ning otsin abi alternatiivmeditsiinist.


Edu sulle!
 
tydu 04. detsember 2007, kl 17.29
T2nan, et vastasite!!!
Ma kasutan seda ravimit alles kuuendat p2eva. M22risin end poolteist aastat igasuguste asjadega ja aitas. KUNI enam ei m22rinud. Ja nyyd on asi juba palju hullem kui alguses eriti selg ja kael. Niisiis arst m22ras selle ravimi. Ma t6esti loodan abi, kuna see on ju v2ga kallis ravim...
Kuu maksab 1098kr ja arst arvas, et ravi kestab 6 kuud.
 
tydu 04. detsember 2007, kl 17.31
To roac!!!
Seda ravimit ei saagi muidu kui nahaarsti k2est. Ja korraga ainult yheks kuuks. siis j2lle arstile ja uus retsept...
 
mees 04. detsember 2007, kl 20.09
Lugege seda lehte: http://www.vilantae.com Mina olen seda nüüdseks söönud kokku juba 5 purki ning tellisin UK-st just uued. Vaevlesin aastaid rasuse näonaha käes. Umbes kuu pooleteisega ajaga sain selle rohuga olukorra mitu mitu korda paremaks. Alguses läheb umbes purk kuus, hiljem vähem. Kallis on küll tõesti, ligi 700 eek kuus. Mind aitas igaljuhul...
 
! 04. detsember 2007, kl 23.44
Roaccutane on küll tõhus aga tohutult maksa kahjustav. On riike, kus see ravim pole lubatud ja tegelikult ei saa olla kindel, et hilisemalt mingeid organkahjustusi ei teki. Moraal, kui kuidagi veel võimalik, ärge hakake seda nii kergekäeliselt võtma, sest tegu ju valdavalt noorte ja väga noorte inimestega. Ravimfirmad loomulikult kiidavad oma tooteid taevani.
 
abi 07. detsember 2007, kl 23.01
Sul samalaadne mure kui "kollil - kuidas aknene nahk korda saada?"
Vastasin just talle, ole kena ja loe sealt minu soovitust
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 15.39
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!