Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kas tohib juua
 
jaanakeneneeee 21. detsember 2007, kl 11.51
mul selline küsimus, et kui ma nüüd ühe paramaxi tableti võtan(pea valutab) kas ma tohin siis täna õhtul kusagil kella kaheksa ajal natuke veini juua
 
Tiuks 21. detsember 2007, kl 11.55
Ühest küljest ravid end ja teisest küljest hävitad end.Valik on sinu.
 
joodik 21. detsember 2007, kl 12.41
Taiesti kindlalt voib! Soo midagi vahepeal siis pole mingit probleemi.

Tuiks - ara piuksu! Klaas veini ei havita kedagi!
 
karske 21. detsember 2007, kl 15.15
kui joodik nii arvab, siis muidugi võib!! irv! ei tohi, mitte mingeid ravimeid ei tohi koos alkoholiga. kujutad sa ette ka, milline su peavalu pärast veini on?!
 
aigi 21. detsember 2007, kl 15.42
Kust te üldse nii kindlalt teate, et peavalu pärast veini joomist hullemaks läheb tingimata? Küsimus oli väikeses koguses, mitte enda täisjoomises, nagu aru sain. Väike kogus alkoholi võib isegi soodsalt mõjuda (lõdvestab pinged õlgades, kaelas ja kuklas, paneb vere käima) ja peavalu ära võtta hoopis. Ja kui on viirus või midagi, siis peale väikest napsi on ka igatpidi parem olla. Vot nii. Kui oleks küsimus, et tuleks valida, kas tablett võtta või klaas veini juua, ma parem loobuks sellest tabletist ja jooks rahumeeli veini. Sul jääb vahe vahele, nii et enne tablett võtta ja siis kunagi õhtul veini ei peaks ka suur probleem olema, selleks ajaks hakkab tableti mõju juba üle minema.Kui tahad hästi ettevaatlik olla, võid muidugi ravimi infolehte lugeda, et mis seal alkoholi tarbimise kohta öeldud on.
 
Dora 21. detsember 2007, kl 16.07
võib ikka
 
Võib ikka 08. september 2021, kl 18.01
Võib ikka
 
Aga ei soovita 08. september 2021, kl 18.02
Aga ei soovita
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!