Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
prozac?
 
pille 07. veebruar 2008, kl 09.16
kes on võtnud, millised kogemused on?
 
n24 07. veebruar 2008, kl 11.36
tead prozac on sama,mis Flux. ainult tunduvalt kallim. neil vaid hinnavahe
 
pille 07. veebruar 2008, kl 18.03
kas keegi siis prozacit pole võtnud? kas tekkis kõrvalnähte ka alguses? kas aitas depressiooni vastu? ma olen natuke hirmul ja ei julge alustada sellega, sest eelmise rohuga on mul olnud halvad kogemused kõrvalnähtude osas :(
 
. 07. veebruar 2008, kl 18.16
olen võtnud prozacit, alguses läks hullemaks minu meelest(paar nädalat) , kuid tasapisi läks kõik normi. kõrvalmõjusid ei olnud nagu, alguses võis xanaxit ka võtta kui vaja. minule aitas, arst ütles mulle et see "võtab nurgad maha" eks nii vist oligi.
 
. 07. veebruar 2008, kl 18.16
olen võtnud prozacit, alguses läks hullemaks minu meelest(paar nädalat) , kuid tasapisi läks kõik normi. kõrvalmõjusid ei olnud nagu, alguses võis xanaxit ka võtta kui vaja. minule aitas, arst ütles mulle et see "võtab nurgad maha" eks nii vist oligi.
 
. 07. veebruar 2008, kl 18.17
lisan veel et, vist et alguses , selle paari nädala jooksul vast, oli ka söögiisu väiksem.
 
jaa 07. veebruar 2008, kl 20.21
olen tarvitanud nädala ja ainult oksendasin, sellega ravitakse buliimikuid!!! Kuna mina seda polnud, läksin kiirelt teise arsti juurde, kästi kohe lõpetada ja määrati zoloft, aga seegi ei aidanud...pole enam midagi muud tarbinud, see on ilge mürk ja ei tasu üldse neelata neid AD-d, nagunii nad ei aita...:(( (ei ärevuse ega depressiooni puhul), sain ise hakkama, kui rahaasjad peres paranesid!
 
1 07. veebruar 2008, kl 22.11
rahaasjad paranesid on umbmäärane.
ma ise parandasin on sihiline.
 
Ott 07. veebruar 2008, kl 23.57
jaal õige jutt! see keemia ei aita. nagu arstki oli õenud " võtab nurgad maha". J
järgi jääb pehme ümar zombi, kes suudab ainult seda mõelda, et millist keemiat järgmiseks proovida.täiesti mõtetu sellisele midagi looduslikku pakkuda, mis probleemid lahendaks.
 
merily 08. veebruar 2008, kl 00.26
Mul oli diagnoositud buliimia ja kästi seda prosac-i süüa, läks veel hullemaks! Ei pidanud ise enam näppe kurku toppima, kallistasin peldikupotti, nii et aitas :)))))))
seda rohtu ei soovita küll mitte kellegile, vaenlasele ka mitte, ma küll ei tea, kuidas ta siis seda minu buliimiat pidi ravima, minust sai hoopis anoreksik lõpuks, see oli aastaid tagasi, nüüd olen ilus ja paks - vot oli hea ravi!
 
pille 08. veebruar 2008, kl 12.51
tänud :) siis tean natuke, mis mind ees võib oodata.

nendele, kes ütlevad, et rohud teevad zombiks.. haigus teeb veel hullemini zombiks. kui ikka tegu on haigusega, mitte lihtsalt eluraskustega, siis on rohud ikka keskmise ja raskema depressiooni puhul õigustatud.

Ott, miks sa ei paku ennast psühhiaatriahaiglasse abiks? :) sorry, aga ühe näite põhjal öelda, et sul on imerohi kõikide psüühiliste haiguste vastu - no väga tore! miks siis maailmas on ikka depressiooni, ärevushäireid, obsessiiv-kompulsiivset häiret, bipolaarset häiret, anoreksiat, skisofreeniat ja muid haigusi??? kui saab võtta ainult looduslikku rohtu ja kõik saab korda? kusjuures see imetabane rohi toimib kõigi nende erinevate haiguste puhul? vägev! muide, psüühilised haigused võivad kulgeda episooditi, nii et sinu tuttaval mehel võis lihtsalt episood läbi saada....
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 13.04
Prozac ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/prozac Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!