Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Head psühhiaatrit Tartus
 
Kõikonpahasti 12. veebruar 2008, kl 18.13
Palun soovitage head psühhiaatrit Tartus. Registreerusin interneti kaudu ja sain aja Juhan Kaldre juurde. uurisin välja, et ta on alles resident - eelarvamused on aga kerged tulema. Kas kellelgi on häid kogemusi mõne psühhiaatriga depressiooni ravimisel?
 
lisanna 12. veebruar 2008, kl 19.41
mine näituse (näituse 22) tänavale tartus, seal on oü jaanson ja lääne, mina sain vastuvõtule juba pooleteise nädalapärast dr varje sommerhage juurde. väga hea ja tore arst. samuti kiidetakse sealt dr margit karindit. telef nr regisreerimiseks on 782 1011. nad seal on spetsialiseerunud depressioonile ja ärevikele. aga kui tahad ikka raja tn minna, siis sealt ma soovitaks tuuliki hionit või triin ellerit. tean neid arste kõike sealt .soovitaks ikka minna sinna näituse tänavale.
 
suusi 13. veebruar 2008, kl 07.57
Tegelikult ei maksa residente ka peljata. Neil on tavaliselt palju rohkem aega sinuga tegeleda ja nad võtavad tihtipeale palju tõsisemalt su muresid. Oskavad ja veel viitsivad kuulata.
 
ellu 13. veebruar 2008, kl 09.42
Mina omakorda kiidaks ka Margit Karindit. Tegemist on tõesti väga hea psühhiaatriga.
 
veroonika 14. veebruar 2008, kl 00.51
ma kiidan ka varje sommerhaget,niiii tore arst
 
ads 25. mai 2010, kl 19.07
 
kata 25. mai 2010, kl 22.23
käin lille uibo juures. tasuline. aga olen palju toetust ja abi saanud, väga jalad maas naisterahvas, lisaks hingeabile oskab ka praktilist laadi nõu anda;)
 
sässu 25. mai 2010, kl 23.06
Oh, oleks ka vaja psühhiaatrit :( Samuti tartus...Koguaeg on nii paha olla, vastik see ärevus ja ebareaalsus. Sellline tunne, et füüsiliselt haige - koguaeg käib pea ringi, minestustunne, raske hingata, surmamõtted :S APPPI !
 
Maarika 25. mai 2010, kl 23.39
Anu Järv Raja tn-lt on ka hea psühhiaater, aga tema juurde on vist raske saada.
Vajad kindlasti abi. Sellist halba enesetunnet on väga raske taluda. Paanikahood tekitavad hingamisraskusi ja väga halba enesetunnet. Depressioon on sul ka kui surmamõtted rõhuvad.
Pea vastu ja helista ning pane mõne psühhiaatri juurde aeg kinni. Raja tn.-l saad läbi psühhiaatri ka psühholoogi juures hakata käima - kõik haigekassa rahade eest.
 
liisu 26. mai 2010, kl 19.11
psühholoogivõimalust pakutakse ka Jaanson&Läänes, samuti Haigekassa
kulul. Ise käisin Puusepa tn-l Kadri Toomla ja psühholoog Tiina Simo juures ja olen väga rahul - küllap sama head võimalused on neil ka Näituse tn-l.
Residentidest olen kokku puutunud Valdar Parvega Raja tn-l ja tema on minu lemmik läbi aegade - just oma innukuse ja osavõtlikkuse ja pühendumise pärast, mis reeglina residentidele omane on.
 
Mina 29. märts 2015, kl 16.04
Tõstan teemat.
 
residentide poolt 29. märts 2015, kl 16.14
olen aeg-ajalt sattunud erinevate erialade residentide vastuvõtule ja julgen kõiki neid ainult kiita ja soovitada, tõeliselt põhjalikud, sõbralikud, abivalmid ja neil on ju hättajäämise korral võimalus pöörduda oma juhendaja poole, mida nad ka varmalt vajadusel kasutavad
 
Tartlane 11. aprill 2015, kl 01.30
Vabandan aga olen visiidil käinud Kadri Toomla juures aga abi ei miskit.Kirjutab meeletult rohtu välja ja paneb topelt annuseid.Lõpuks ei suutnud ma neid rohte enam alla neelata ja ajas öökima.Kui talle kaebasin,et on rohtudest paha,siis andis teised ja läks hullemaks.Lõpuks lahkusin tema juurest ja perearst saatis mind sondile,sest olid tekkinud maos juba korralikud probleemid ravimitest.
Nüüd juba kaks aastat ei tarvita antidepressante ja loodan,et nii jääb!
 
M. 20. jaanuar 2021, kl 14.49
Kadri Toomlast soovitan eemale hoida! Enda isiklik kogemus oli pehmelt öeldes traumeeriv. Õnneks sain abi mujalt.
 
Lilija 08. juuli 2022, kl 15.18
Palun soovitage mulle arsti kelle käest abi saite.Vajan väga abi.
 
Soovitan 18. august 2022, kl 22.36
Anne-Mai Heinlaid AJK Kliinikust.
Antud kliinikus on küll tasuline eravastuvõtt + ilmselt ka järjekorrad, aga tema oskab kuulata, on väga kaasaegne, intelligentne ja empaatiavõimeline. Lihtsalt nagu öö ja päev võrreldes mõne nn vanakooli arstiga.
 
Kasu null 11. aprill 2023, kl 04.30
Ärge Kadri Toomla juurde minge!
Kirjutas tuimalt 15 aastat ravimeid.
Kui patsient juba paari aasta pärast ütles, et ravimid ei ole aidanud ja küsis, et kas mingit muud ravi ei ole olemas, siis vastas Toomla, et ei ole ja peabki elu lõpuni neid rohtusid võtma.
Nüüd, kui patsiendile rohud enam ei mõju ja peab rahusteid lisaks võtma, väidab Toomla, et sellises vanuses peaks inimene rohu koguseid hoopus vähendama ja tema enam ravimeid ei kirjuta kui patsient tema kirjutatud tingimustel rohtu ei võta.
Nüüd on patsient ise süüdi. Toomla lükkab vastutuse patsiendi kaela. Süüdistab, tigetseb ja sõimab, et saaks vana ja ravimatu patsiendi kaelast ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!