Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
rinnanibu valulik
 
eve 23. märts 2008, kl 12.50
Juba kuu aega.Vaatlusel midagi iseloomulikku ei paista, olen uurinud ka luubiga. Midagi ei eritu.Oleks nagu imetilluke kida või näsake ja see kergelt punakas.
Mammograafis käisin eelmise aasta mai kuus.Kõik oli korras.Rind ise ei valuta, tükke ei tunne.Olen määrinud astelpaju õliga, aga see ei aita.Ei oska ise midagi arvata.Kas minna naistearstile näitama?
Olen üle viiekümne aasta vana ja partner puudub, seega ei saa olla ka tegemist(saate aru küll mida ma mõtlen) eelmängu probleemiga.
 
K 24. märts 2008, kl 08.51
"Kahtlane on aga, kui nibust tuleb verd või sinna tekib punetus," hoiatab arst. Üks rinnavähi vorme on just nibuvähk, mis näeb alguses välja nagu roosa ekseemike.
 
Musine peeter 22. november 2021, kl 21.18
Loodan, et kõik pareneb aga nibuvähki saab kiiresti ka lahendada sellega, et lõikad nibu maha. Loodan, et see aitas. Ravid lõigatu ära sellega, et määrid haava peale astelpaju õli ja paned endale agressiivselt näppu ja annad elule jõudu juurde.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!