Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
ROACCUTANE kuur ?
 
täpike! 23. mai 2010, kl 08.42
Ärge sööge igasugu jama uurige pärmseene kohta, põhjus võib peituda seal?!
 
k 27. juuni 2011, kl 22.27
Roccutane on a-vitamiin, ei ole mingi puhas mürk.
 
tomat 28. juuni 2011, kl 18.37
tomat :o ei usu.
 
kissi 28. juuni 2011, kl 21.01
Mul oli ka v2ga t6sine akne. Arst tahtis roaccutane kuuri peale panna, aga lugedes netist kahjulikke k6rvaltoimeid,otsustasin enda aknega edasi elada ja seda ravimit mitte v6tta. Soojale maale elama kolides l2ks mu akne veelgi hullemaks, iga kord kui peeglisse vaatasin, oleksin tahtnud enda naha lihtsalt n2o pealt maha kratsida. L2ksin uuesti dermatoloogi juurde (v2lismaal siis). arst kysis esimese asjana, et kas ma retin A- d olen kasutanud. Ei olnud...Olin kasutanud paljusid teisi kreeme, aga mitte seda. See on p6him6tteliselt roaccutane-i kreemi variant ainult leebem ja m6jub aint nahale. V6ttis mu akne 4- n2dalaga 2ra. USKUMATU, aga t6si. Ma ei tea, miks eesti arstid seda v2lja ei kirjuta. Lihtsalt parim ravim. Muide alguses tundub, et ta kohutavalt kuivatab nahka, aga peale 2-te n2dalat kaob ketendus 2ra ja siis hakkab kreem hoopis nahka niisutama. Mu akne armidki hakkavad vaikselt h22buma. soovitan sul alguses seda retin-A d proovida...Veel, panen seda tavaliselt niiskele n2onahale, peale pesemist, siis ta ei kuivata nahka vaid hoiab niiskuse naha sees.
 
kissi 28. juuni 2011, kl 21.03
lisaks eelnevale - Retin A toimeaineks on tretinoin BP.. Lihtsalt 2kki Eestis myyakse seda ravimit m6ne teise nimega....
 
ann 05. oktoober 2012, kl 21.46
Issand. Kuidas nii loll saab olla.
 
R 10. november 2016, kl 13.33
Lõpetage ära see jutt, et toitumine põhjustab aknet, ei põhjusta! Mitte mingit teaduslikku põhjust selle uskumiseks ei ole. Akne on tingitud ikka hormonaalsest või bakteriaalsest põhjusest.
Jah, toitumine võib mõjutada hormonaalset tasakaalu, kuid välja arvatud juhul kui tõesti kerge akne, siis ei saa söömist muutes ka probleemist lahti. Roaccutane ongi mõeldud väga karmide juhtumite tarbes ja siis hakata siin mingitest teedest ja jookidest rääkima on lihtsalt sündsusetult rumal. Kui Roaccutane üldse ollakse valmis välja kirjutama, siis tõesti muu ei aita ja tegemist on tõsise probleemiga, millega piimatoodetest jms loobudes lahti ei saa ka.
Olen ise Roaccutane kuuri läbinud 14-aastaselt, akne tekkis juba teises klassis, sain naha täiesti korda ja ainus, mis jäi, olid armid ülakehal ja mõned ka näos. Inimesed ei usuks elu sees, et mul nii karm akne oli, nagu oli. Kõrvalnähud on selliste ravimite korral muidugi võimalikud ja kindlasti mõningased esinevad. Minu puhul esines ainult naha kuivust ja huulte kuivust, tegemist on ravimiga, mis muudab elu ebamugavamaks ka seetõttu, et piimatooteid tarbida näiteks ei tohi samal ajal jne, kuid igaüks, kes on piisavalt meeleheitel, et seda proovida, siis julgen soovitada küll.
Minu kuur kestis ligemale 6 kuud ja alustasin sügisel, järgmiseks sügiseks oli nahk kristallselge.
bathsheb 15. juuni 2020, kl 12.44
Roaccutane ilman reseptiä - http://ibright.lv/accutaneee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!