Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kiropraktik Rainer Kägo
 
Silvia 09. juuni 2008, kl 20.27
Tere, uuriksin, kas kellegil on kogemusi kiropraktik Rainer Kägo vastuvõtul käimisega? Kas saite murele lahenduse ja tundus asjalik? Vastuvõtu hind tundub soolane...
 
Rita 09. juuni 2008, kl 21.32
Mu abikaasa käis ja jäi rahule. Mõni aeg oli tervis parem ka aga nüüd vana häda jälle tagas.
 
. 10. juuni 2008, kl 02.50
kiropraktik raksutab ainult natuke konte (kui juhtub veel vaelsti väänama, saad rohkem kahju kui kasu!), aga varsti kõik jälle tagasi ja jäädki sõltuvusse seal käimisest.

soovitaks võimelda. ja pidevalt.
 
mina arvan 10. juuni 2008, kl 08.47
et kui kahe kõrva vahel valitseb segadus siis ei saagi hädad kaduda. Praktik lihtsalt korraks leevendab.
 
aili 10. juuni 2008, kl 10.30
mis see vastuvõtu hind ka on? Kes teab!
 
a 10. juuni 2008, kl 22.59
hind on siin kirjas:
http://www.kolmlovi.ee/spot/?id=72&keel=ee
 
soovitan 11. juuni 2008, kl 01.41
osteopaati külastada,mina sain küll abi,samuti tõmbas mul kaelalülisid paika ja hingamisega vabastas pingetest,mina hingasin sisse ja välja hingamise ajal venitas ja raksutas-soovitan soojalt,näiteks minu karpaalkanal oli äkki tervenenud(uuring oli eelmisel kevadel ja see kevad)ja küsiti,mis ma teinud olen-muud ei tea,et oleks teinud.vesiaeroobiks olen käinud,aga siis andis ikka tunda,aga nüüd uuring näitas,et see käsi oli paremas korras veel(mida lõigata soovitati),kui teine
 
soovitan2 12. juuni 2008, kl 22.58
tsooniteraapiat
 
Britt 23. aprill 2015, kl 14.11
Ei soovita seda inimest, esiteks kohutavalt suured hinnad ja teiseks inimesena kerglane ning ebasümpaatne. Ei mõju usaldusväärselt.
 
August 23. aprill 2015, kl 14.47
visiidi tasu?
 
getter 01. veebruar 2018, kl 12.06
rainer kägo juures olen korra käinud - üsna üleoleva suhtumisega ja ebasümpaatne karakter tõesti. kodulehel ei olnud midagi juttu hindadest. visiidi alguses ei taibanud küsida ka, sest tavaliselt on sellised vastuvõtud mõnikümmend eurot. see mees kasseeris aga 75 eurot! siit muidugi ka õppetund endale. igatahes seanss oli kuskil 45 minutit. seansi ajal venitas ja ragistas paar korda ning soovitas mõned kodused harjutused. erilist kasu ma selles visiidis paraku ei näinud. venitusharjutusi olen erinevatelt füsioterapeutidelt saanud küllaga ja 3-4 x soodsamalt. lisaks diagnoosis ka erinevaid hädasid, mille hiljem perearst ning erialaarstid ümber lükkasid. ühesõnaga - kui oleks teadnud, et hinna ja kvaliteedi suhe selline on, siis poleks elu sees tema vastuvõtule läinud. ei soovita kellelegi. eestis on küllalt väga professionaalseid füsioterapeute, kes on palju meeldivamad, pädevamad ja tulemuslikumad.
 
KarinL 02. august 2019, kl 02.43
Suure südamega Professionaal. Mind mitmeid kordi aidanud kui ennast trenni tehes jälle vigastan. Mu perekonda mitmeid kordi aidanud. Ütleb ausalt, mida saab teha ja mida mitte. On range, aus ja otsekohene. Mulle selline suhtumine väga sobib. Olen vahel pidanud minema mõne muu juurde, aga kahjuks ei oska teised mu keha paika loksutada. Olen kulutanud palju aega ja raha, aga tulemust pole saanud. Rainer Kägo aga seletab ilusti ära, mis viga ja mida ta teeb, et probleem kõrvaldada ning annab harjutused. Peale teda on mu keha ilusti paigas kuni ma jälle ebarealistlikku tulemust saavutada ei soovi. Hind on minu jaoks õiglane.... parem 1 kord 75 maksta ja saada tulemus kui 10 korda 35 ja ikka keha ei ole paigas. Soovitan.
did_1242776 29. august 2022, kl 00.14
Soovitan. Olen käinud tema vastuvõttudel juba 8 aastat ning iga kord jälle saanud vähemalt pool aastat on kergem liikuda. Poole tunni hind on vastuvõtule registreerimise teavitusel kirjas ning tasub igati ära. Spetsialistina on Rainer Kägo tark ning kogenud. Inimesena hooliv ja sõbralik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!