Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Lamictal
 
kats 28. august 2008, kl 11.28
Tere! Kas keegi on tarvitanud närvivalude vastu ravimit nimega Lamictal. Kui jah, siis kuidas on mõjunud?
 
m 28. august 2008, kl 11.58
iga inimene on kordumatu originaal..ja närvivalud,valud üldse,on väga individuaalse olemusewga...nii et seda rohtu,kui arst seda on sulle kirjutanud!?,pead ikka ise proovima...edukat tervenemist!!!+meeldetuletus,et rõõmus meel+optimism on TÄIESTI REAALSED TERVENDAJAD SINU SEES!VAATA NALJAFILME!!!
 
triina 29. august 2008, kl 12.00
Tarvitan parajasti kolmiknärvi neuralgia pärast. Kui võtan, siis nagu aitab, aga kui arvan, et on ehk juba piisavalt aidanud ja jätan paar korda võtmata, on jälle valud tagasi.

Ei oska selle kolmiknärviga midagi pihta hakata, peaks ehk kuskilt miski asjaga määrima ka, aga ei tea, millega. Ja peaks ka praegu väljas käima mingi müts või rätik peas, aga suvi ikkagi...

Aga noh, Lamictali võtan juba kaks kuud vahelduva eduga ja lõppu ei näi paistvat. Rõõmsa meele ja optimismiga ei tee siin küll miskit ära
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 15.57
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!