Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tartu perearstid
 
tulevane patsient 06. november 2008, kl 15.43
Tere!
Kui käite Maarjamõisa polikliinikus perearstil, siis kelle juures ja kuidas olete rahul? Kolisin teisest linnast Tartusse ja otsin nüüd perearsti, aga niimoodi tühja koha pealt on väga raske kellegi kasuks otsustada. Ei tunne ega tea ma neist ju ühtki. Ootan väga igasuguseid soovitusi ja ka hoiatusi.
Aitäh!
 
ret 06. november 2008, kl 17.46
Enamik perearstide nimistuid on täis ja nad ei võta mitte kedagi juurde! Otsi parem haigekassa kodukalt kelle nimistus on vaba ruumi.
Või jäta vana perearst endale alles.
 
tulevane patsient 06. november 2008, kl 20.26
ret, kas ma saan sinust õigesti aru, et Tartus pole Tartu elanikele piisavalt perearste? Soovitad endine perearst alles jätta. Elu kisub natuke kummaliseks, kui peab hakkama Tartust Tallinna perearstile käima. See teenus võiks ikka kodulinnas kättesaadav olla.
Vaatasin ka haigekassa kodukat - sain teada, et Maarjamõisa polikliinikus on 6-7 perearsti, kes vähemalt teoreetiliselt peaksid patsiente juurde võtma. Ei oska nende 6-7 seast valida, sellest ka minu küsimus.
 
ret 06. november 2008, kl 23.49
N aga esita need nimed siia üles.
Ei soovita Aarikut, väga pinnapealne inimene ja tõeliselt ebapädev arst.
 
tulevane patsient 07. november 2008, kl 00.32
No nii, siin nad on. Keda soovitate, keda mitte (Aariku jätsin niisiis välja):
Hiie Seepter
Viive Valge
Eva Loskit
Tatjana Nerro
Kristi Taim
Heili Sarapuu
Anneli Rätsep
 
maa 07. november 2008, kl 09.51
olen viive valgega kokku puutunud muis asjus kui tervis, aga inimesena tundub küll väga meeldiv ja asjalik. olen kuulnud ka, et sarapuu on hea arst (ei oska kommenteerida). tean kahte loskiti patsienti, kes teda küll ei soovita - suvalise suhtumisega ja ükskõikne olevat.
 
soovitaja 07. november 2008, kl 13.55
No mul ema pereast Eva Loskit. Ei oska miskit paha ütelda.
 
- 07. november 2008, kl 16.21
mul Aarik ja ka ei oska midagi paha öelda.. :)
 
ret 07. november 2008, kl 16.32
Seepter oli lastearst. Kuidas suuri ravida oskab ei tea.
Sarapuu ja Rätsep tegelevad pidevalt tudengtega ja oma praksises ei viibi (nii mulle ütles üks nende nimistus olev tuttav)
Taimega omal ajal kokkupuude olemas, oli minu rajooniarst- suht pädev omal ajal. Aga ta peaks pensionär olema.
Üldiselt sellest nimekirjast soovitaksin Taim`e.
 
Maret laius 03. veebruar 2016, kl 16.01
Kristi Taim on minu poja perearst . Peale ülirasket traumat on tal väga palju haigusi ja tuleb aina juurde.Täna sain ma meeldiva emotsiooni Tema juures käimisel koos pojaga.Esimene hetk ei ütle inimesest veel midagi Täna veendusin, et ta on oma töös väga täpne, kui te teda paremini tundma õpite.Minule avaldas tema vastuvõt täna meeldiva emotsiooni Ka tema pereõde on poja sõnade järgi meeldiv inimene Suur tänu neile !!Lugupidamisega Marek Laiuse ema Maret Laius.
 
... 04. veebruar 2016, kl 09.33
Nerro pole enamus aega kohal... Aariku vahetasin ise välja.
 
Melany 24. aprill 2024, kl 08.27
Eva Loskitis väga pettunud.on unustanud arsti vande,et kõrvalistele inimestele ei räägita oma patsientide diagnoose ja oma arvamusi jne.rääkis veel,et ma tülitan teda liiga tihti ja küsin imelikke ravimeid.(olen tõesti kord aastas soovinud vereproove kontrollida ja vahetada vererõhu rohte.kuna eelmised ei aidanud.) Rohkem ei küsi temalt midagi ja soovin ka vahetada pere arsti.
Arst peaks ikka aitama mitte arvustama patsiente.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!