Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Juuksed lähevad väga kiiresti mustaks:(
 
mopsu 12. november 2008, kl 23.12

Pole vist tervisemure, aga ei leidnud paremat kohta, kuhu postitada.
Juuksed lähevad umbes ühe-kahe päevaga mustaks.
Näiteks kui esmaspäev pesta, siis juba kolmapäev näevad väga rasvased välja.
Enda arust ei pese kahtalaste šhampoonidega ka, palsamit kasutan ka alati.
Väga-väga ebamugav.
Oskab keegi soovitada, kuidas nad nii kiiresti mustaks ei läheks.
Oleksin väga tänulik:)
 
no kuule 12. november 2008, kl 23.20
kaua sa loodad neid siis värskena hoida? ma oleks rahul, kui nii kauagi vastu peaks, nagu sa räägid. mul on juba järgmisel hommikul täielikud rasvapulgad.
 
heh 12. november 2008, kl 23.29
aga juuksed ja peanahk ongi ju inimestel erinev. nagu nahkki - mõnel kuiv. mõnel rasune. kahepäevane pesemiste vahe on ju suht normaalne. juuksed on rasused siis, kui peaksid iga päev pesema.

põhiline, et peseksid õigesti - ei kasuta liiga kuuma vett, loputad väga hästi, palsamit peanahale ei pane, kasutad ikka pigem normaalsetele juustele mõeldud šampoone, mitte rasustele juustele.
 
mh? 13. november 2008, kl 00.22
Mina pesen igal õhtul ja pole kah viga midagi. Pesta tuleb siis kui vaja. Need jutud, et tihe pesemine kahjustab peanahka ja teeb juuksed veel rasvasemaks, ei kehti enam. Kasuta leebet igapäevašampooni. Muide, kui iga päev duši all käia, siis saab ka pead pesta või kannad kilemütsikest?
 
amanda 13. november 2008, kl 00.31
jah, mul sama mure, et lähevad paari päevaga rasuseks, aga tõesti ei tahaks juukseid iga päev pesta ... aga sel ajal kui ma veel juukseid ei värvinud, püsisid puhtana ikka palju kauem, nii et ma eeldan, et kahjustatud juuked rasvuvad kiiremini ...
 
nn 13. november 2008, kl 09.06
Millega pead pesed? Alusta apteegišampooniga peapesu ja palsamit pane ainult juusteotstele.
 
ka rasvane 13. november 2008, kl 10.33
mul ka järgmine hommik juba rasvapulgad ja pean pesema igapäev , kui mul peaks ka vastu 2-3 päeva nagu teemaalgatajal siis ma oleks õnnelik !
 
krissu 13. november 2008, kl 10.39
Ma pean iga hommik pead pesema:( Õhtul pole mõtet pesta, sest kui hommikul üles ärkan on juuksed jälle rasvased ja ma ei higista öösel, et see sellest tingitud oleks. Närvidele käib aga pole midagi teha kahjuks.
 
to mh 13. november 2008, kl 10.53
Sul on valed kuuldused, mida tihedamini peased, seda rohkem kõik näärmed töötavad.
Pese 2-3 korda nädalas.
 
p 13. november 2008, kl 13.01
mina pesen ka iga päev. kuigi tegelikult võiks ülepäeva pesta. aga ma tunnen ennast nii värskemana. niikuinii ju kord päevas tuleb dušši all käia. miks mitte siis juba pead ära pesta. või tahad öelda, et sa ülekeha ennast mitu päeva ei pese? sinusugused tööl mul haisevadki. hullud haisvad looduslapsed.
 
afi 13. november 2008, kl 13.35
soovitan kasutada lastešampoone. pesta üks kord vähese koguse šampooniga, loputada ja korrata. kui vaja, kasutada lõpuks palsamit. mida intensiivsem šampoon, seda rohkem kuivatab peanahaka ja seda kiiremini hakkab peanahk uut rasu tootma. juukseid pesta nii tihti kui vajalik ja nii harva kui võimalik.
 
sama siin 13. november 2008, kl 17.38
Pesen juukseid üle päeva, rohkem ei pea kuidagi vastu. Tundub normaalne sagedus tänapäeval. Kasutan põhiliselt rasvastele juustele mõeldud shampoone, kuigi mingit märgatavat vahet ei ole millega pesed. Palsamit ei kasuta, teeks vist ainult hullemaks.
 
heh 13. november 2008, kl 19.00
need, kes soovitavad 2 korda nädals pesta, pole vist ise selle probleemiga hädas olnud. see tähendaks ju seda, et ma poole nädalast olen tööl ja mujal rasvaste pulkas juustega. kas teile meeldiks sellise inimesega tööalaselt kokku puutuda.

ja loomulikult olen katsetanud seda mittepesemise põhimõtet (haiguse ja puhkuse ajal), aga siiani pole küll mingit tulemust näha olnud.
 
. 13. november 2008, kl 21.12
kuna mul on lühikesed juuksed , siis palsamit ei kasuta enam üldse. palsam teeb juuksed kohe raskeks ja kleepuvaks.
 
... 24. november 2008, kl 19.30
Ülepäeva on normaalne juukseid pesta...ise teen ka nii
 
Miisu 06. märts 2022, kl 10.41
Mina pesen pead nii et šampoon on kõikide juukse tüüpidele see tasakaalustab juukse rasu kui kõiki mis juukstes ei ole normis ,proovi .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!