Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kroonilisest põiepõletikust tervenemine
 
n55 21. jaanuar 2011, kl 21.27
Vabandused kõigepealt,et vastamisega aega läks,kuna olid muud tegemised.Sellele,kaua ma neid kasutasin,ei oskagi täpselt vastata.Kuna tervisega on ka muud probleemid,siis aeg´ajalt vahetan neid toidulisandeid.Mulle meeldivad need tooted ja olen oma tervise paremaks saanud.Arvan,et proovida tasub algul Garlicuga ja kui probleem on süvenenud,võtta 2 tk ühel söögikorral toitumise juures rohke veega.
 
mina 21. jaanuar 2011, kl 21.58
Tänud n55 ! Ja korda palun veel, et said sellest jamast täielikult lahti. Palun ! See annab lootust. Mul MS. Sellest ka nüüd see krooniline põiepõletik. Mul oli üle kahe aasta voolik põies. See selle põletiku tekitaski. Nüüd olen sellest voolikust küll lahti. Tänu oma "vingumisele". :)))
 
n55 21. jaanuar 2011, kl 22.06
Jah,olen tõepoolest üks õnnelikest,kes sellest põievalust enam ei mõtle.Algatuseks võta kindlasti üks karp toidulisandeid ära,aga päevapealt võib olla ehk kohe ei mõju.Igal juhul edu Sulle ja südamest soovin,et Sul hästi läheks !
 
mina 21. jaanuar 2011, kl 22.30
Tänud Sulle n55 !
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 11.32
Leidsin netist selle E. coli kohta umbes 17 100 000 lehekülge ! Appi...
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 11.48
Kus lehel see on kirjas, et haput jne süüa ei tohi ? Tänud.
 
Põis 22. jaanuar 2011, kl 12.38
Mul küll väga tihti põiepõletikku pole,kuid kord aasta ,pooleteise sees ikka tabab mind see häda .Tavaliselt kirjutab perearst siis Ciprinol antibiootikumi kuuri.On olnud ka nii,et põiepõletik jõuab otasaga neerudesse ja läheb üle neerupõletikuks.
Kummalisel kombel olen ise abi saanud alumise otsa soojendamisest.Panen voodi kõrvale tooli,sinna peale fõõni ja lasen iga päev teki alla sinna kohta sooja õhku.
 
Põis 22. jaanuar 2011, kl 12.59
Ei pea sõõma ainult jõhvikaid,võib süüa ükskõik millist haput asja ,näit. sidrunit või midagi muud.Point hapu söömisel põiepõletikuga on see,et see muudab põies oleva uriini samuti happeliseks ja seega bakteritele teeb elukeskkonna ebasobivaks.Jõhvikad on kindlasti parim,kuid sobivad ka kõik teised hapud asjad.
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 13.09
Just siin kirjutati et happeline keskkond paljundab baktereid. Võta nüüd kinni... Ka üsna nõutu... :(((
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 13.50
Minu külv näitas, et mul on Escherichia coli bakter.
 
SAIN LAHTI :D 22. jaanuar 2011, kl 14.55
soovitan soojalt: ärge jooge neid jõhvikaaasju, jm Urosepte jm taolist apteegikraami mul oli ka tüütu ja painav E.coli mitu kuud. Isegi 2 AB kuuri tegin läbi ja ei miskit eriti.
Nitrofurantoini sõltlaseks läksin juba lausa.

Marjad on happelised ja uskuge mind, algul aitab, pärast risti vastupidi, teeb hullemaks.

Ärge sööge magusat. Võimalikult vältige valget suhkrut. Juua ei tohi kohvi ja pakimahlasid.
Küll aga vett ja puhtaid taimeteesid vähese meega näiteks.

Vältige happelisi toite (sellest on artikleid), 70% toorsalatitd ja ülejäänu liha jm garneering, et aluselist ikka rohkem oleks.


Ja ostke poest Fitolizin pastat, segate sooja veega iga õhtu juua, peagi ei pea sedagi enam jooma. Mina ena mitte.

Kel huvi, kirjutage e-mailile. Ma nüüd prii sellest oma 2,5 kuud :P
 
Marvi 22. jaanuar 2011, kl 16.20
Minul on isiklik kogemus ka, kuidas alguses jõhvikas aitab, aga siis läheb asi ainult hullemaks ja lausa krooniliseks. Loll olin, et alguses arstide ja muude niisama soovitajate juttu hapu kohta uskusin.
Üldiselt mõjubki happeline keskond põies bakteritele hävitavalt, kuid MITTE e. colile!!!
Aga E-colist on põhjustatud u 90 % kõigist naiste põiejamadest, nii et universaalselt kogu aeg jõhvikat ja leesikat (muudab ka uriini happeliseks) soovitada on ajast ja arust.
Taimeteesid (põldosja, punet, nõgest, peterselli) ja Fitolizini pastat jooge, tablettidest Urosepti võib ka (ei sisalda jõhvikat).

Asi nimelt selles, et jõhvikas on iseensest olemas aine, mis ei lase bakteritel põiele kinnituda, vaid uhab selle uriiniga välja, aga kuna jõhvikas muudab uriini happeliseks ja e.coli just happelist keskkonda armastabki, siis kokkuvõttes on jõhvikast siiski rohkem kahju kui kasu. Eriti, kui tarbida jõhvikamahla suhkruga!

Unustage suhkur ja mesi, hapud asjad ja asi hakkab kohe paremaks minema! Suhkru asemel on hea steevia, mis on antibakeriaalne. Jõhvikast ja E.colist saab lugeda siit:
http://www.cystitis-cystitis.com/e-coli-cranberry.htm

Olen küsinud nii oma perearstilt kui ka ühelt tunnustatud uroloogilt ja mõlemad polnud ööd ega mütsi kuulnud, et jõhvikas võib kasu asemel kahju tuua. Aga mida ongi loota arstidelt, kes ei suuda neid põiepõletike all kannatavaid masse aidata?
 
Marvi 22. jaanuar 2011, kl 16.32
Escherichia coli bakter ongi E.coli! Selle vastu soovitan tõesti tellida UK-st D-Mannose'i. Küsi ka arstilt, mis kontsentratsioonis seda bakterit sealt leiti! Võta siis mõnda aega seda D-mannose'i ja lase uus analüüs teha, saad kohe näha, kas ja kuidas mõjub (bakterite kontsentratsioon peaks olema siis juba oluliselt vähenenud), kuni lõpuks saad päris lahti. :)
Aga ära seda kõige väiksemat kogust telli!
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 18.34
Tänud Teile !!! Just sain purgi mett :((( Ja magus meeldib ka :((( Mis e-mailile peab kirjutama ? Minu oma on kippar10@gmail.com
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 19.10
Iswer kui palju abi Teist on ! Hakkan tegutsema. Kuda ma seda UK preparaati tellima peaksin ? Ja mul just kästi leesikateed kuuridena juua. Täna just alustasin jälle kuuri. Nii, nüüd siis E. coli vastu lahingusse ! Tänud et valgustate mind !
 
mina 22. jaanuar 2011, kl 19.25
Mitu purki peaks siis tellima ja millleks see üldse on ? Tänud.
 
Marvi 23. jaanuar 2011, kl 16.56
Loe palun ise sellelt leheküljelt, mis aine see on ja mida ta täpselt teeb. Absoluutselt looduslik. Tellimine nagu välismaalt tellimine ikka - visa krediitkaardiga.

http://www.dmannose.co.uk/

Leesikas ja mesi unusta ära!
 
mina 24. jaanuar 2011, kl 09.40
Tänud Marvi ! Juba eile lugesin. Muud asjad võtan teadmiseks. Tänud !
 
mina 26. jaanuar 2011, kl 21.16
Jõhvikatest soovitatakse loobuda aga see GNLD toode Flavonoid Complex ju sisaldab jõhvikaid ??? Ja tänu põhihaigusele mul põis ei tühjene korralikult. Umbes pool jääb sisse. Korra ööpäevas tühjendan pöie täielikult (mehaaniliselt). Kõik need asjandused jäävad mulle päevaks sisse. On see hea ??? Kas keegi oskab öelda ??? Tänud.
 
Marvi 27. jaanuar 2011, kl 00.37
See ei ole hea! Kui sa seda GNLD Flavonoidi hakkad võtma, pole UK preparaadist mingit kasu ka. Ei ole mõtet raha tuulde loopida ja üksteisega vastuollu minevaid tooteid sisse ahmida.

Kui midagi veel soovitada, siis musta rõigast, kapsast (kapsamahla), küüslauku paar küünt päevas. Need küüslaugukapslid on ikkagi mõeldud eelkõige neile, kel magu naturaalset küüslauku ei kannata või kes lihtsalt lõhna pelgavad. Mina ei näe küll mõtet küüslaugukapslite ostmisel. Kui üldse GNLD asjadest midagi, siis C-vitamiin ja Omega-3 kapslid, sest need mõlemad on immuunsusele head, omega3 ka vaigistab põletikke.
 
mina 27. jaanuar 2011, kl 09.12
Tänud. Mida arvata Carotenoid Complex´ist ?
 
n49 27. jaanuar 2011, kl 09.28
mul see häda suurest kehakaalust.lihtsalt pressab kerekaal ja siis kohe tilgad püksis. olen süstiv suhkruhaige ja uriin haiseb kohutavalt.jube lehk. kas keegi teab?
 
linnanaine 27. jaanuar 2011, kl 15.35
Mina olen alati põiepõletiku puhul abi saanud leesikatee joomisest. Seda tuleb hakata jooma kohe, kui tunned valulikkust urineerimisel või muidu ebamugavust. Siis tuleb ka tervis ruttu tagasi. Raske põletiku puhul tuleb muidugi tarvitada ka tablette ja külastada arsti aga selle tee joomine kiirendab ikkagi tervenemist. Leesikatee aitab ka liigesepõletikust kiiremini võitu saada. Põiepõletiku puhul on oluline ka alakeha soojas hoidmine või soojendamine (näit. kuumavee pudeli abil).
 
mina 27. jaanuar 2011, kl 17.47
Kas Citrosepti võib võtta samal ajal ?
 
mina 31. jaanuar 2011, kl 11.22
Tere !
Siin "Fitolizin´i" tuubi peale on kirjutatud, et võtta 3-4 x päevas. Mida siis teha ?
Tänud.
 
SAIN LAHTI :D 31. jaanuar 2011, kl 11.32
No joo siis rohkem Fitolizini (näiteks hommiks enne tööle minekut ja õhtu enne magama minekut), kuna ma olin juba 2 AB kuuri läbi teinud ja meeletult taimeteesid joonud ja Nitrofuranotini peal (mis ka leevendas), siis mulle piisas Fitolizini õhtuti joomisest ja ära ta läks.

Siiamaani väldin happeliste toitude ülekaalu toidulaual, igaks juhuks.
 
mina 31. jaanuar 2011, kl 11.46
Tänud Sullle SAIN LAHTI :D !
 
põletikutaja 18. veebruar 2011, kl 16.24
Tere! Appi kui tore, et ma selle teema siit leidsin.Kirjutan oma loo. 2009 sügisel ostsin omale ühed õhukese kummitallaga samsist saapad. Need oli niii nunnud,et käisin nendega terve külma talve-iga ilmaga. jalad olid pidevalt külmas ja märjad. Kohutav kui rumal võib üks inimene olla, mõtlen tagantjärele. Aga sain ka oma karistuse- aprill 2010 sain põiepõletiku. Üritasin nädal aega kodus ise ravida kuni juba pissisin verd. Siis läksin arstile ja sain antibiotsi.Nii kui kuur läbi-2 nädala pärast tuli põletik tagasi. Sain uue antibiotsi. 1.5 kuu pärast põletik tagasi.Ja ka kummaline valu paremas küljes. Käisin UH-s, tulemus, et kõik korras.Ja nii on mu põiepõletikud kordunud iga 1.5 kuu tagant.Uriinianalüüs põletikku ei näita. Nüüd nädal tagasi uus põletik, uus pissiproov-lõpuks näitas ka põletikku ja tänu sellele saatis arst lõpuks ka mu pissiproovi külvi uuringutele.Alles nüüd!!! Sain cipranoli, 250mg. Neerudes jubedad valud, uuesti arstile, ei midagi,kiirabisse-põletikunäitaja on veres tõusnus, uriin ja kõik muu ilus.Jälle UH, kõik korras.Isegi mõõka pidin neelama, et äkki maovalud! Siit minu küsimus- kuidas on diagnoositud see,et põletik on neeru edasi läinud? istun kodus teki all, paremas küljes ropud valud, söön oma ciprinoli ja urinal akutit, joon fitolysini ja põieteed.Ja nii lootusetuse tunne on!Mul on okse juba nendest põieteedest!Tahan terveks saada ja täielikult!!!!
 
põletikutaja 18. veebruar 2011, kl 16.24
Aaa ja günekoloog -tegelikult lausa 2 on mind juba üksipulgi läbi uurinud- günekoloogiline see probleem ei ole :S
 
Marvi 18. veebruar 2011, kl 22.50
Põiepõletikutaja, sinu lugu on muidugi kohutav. Aga see näitab ikkagi jälle ilmekalt, kuidas analüüsid ei suuda muffigi tuvastada. Mõttetu! Kui mina selle jamaga esimest korda kokku puutusin, siis mulle jäi mulje, et ma olen esimene selline juhtum, aga nüüd tuleb siit foorumist välja, et selline asi on ikkagi üpris tavaline. Arstid võiks siis vähemalt tunnistada, et analüüsid ei pruugi alati midagi näidata.
Neerude osas, ma kardan, on samamoodi - kaebused on, aga analüüs näitab midagi alles siis, kui asi juba päris hull.
Aga esimene asi, põiepõletikutaja, jäta see URINAL AKUT välja, see on ju jõhvika baasil! Joo neutraalseid teesid, vaata, et su taimetee segud ei sisaldaks leesikat ega pohla!!! Seda muidugi eelkõige juhul, kui sul on E.coli.
Kaneeli võiksid proovida. Joo kaneeliteed ja kapsamahla, söö Omega-3 kapsleid mitu kuud, see on ka põletikuvastane.
Neerudele on hea teha 1-2 päeva sellist linaseemnelima paastu. Seda õpetas mulle nõid (kohe täitsa tegija nõid). Selleks tuleb võtta 2 teelusikatäit linaseemneid 1 klaasi vee kohta ja keeta segu. Ma ei mäleta täpselt, aga ma tegin vist 800 ml (4 klaasi).
Juua 0,5 klaasi iga 2 tunni tagant. Kui keedetud segu muutub paksuks, siis võib seda lahjendada veega. Võid lisada pisut sidrunimahla. Vahepeal muidugi tuleb sooja vett ka juua (paari tilga sidrunimahlaga), vähemalt 2 l lisaks sellele limale.
Üldiselt need ravimid kipuvadki neerud tuksi keerama. Loe kasvõi neid kõrvaltoimete loetelusid, seal on enamasti ka mainitud neerusid.
Ja ravimtaimedega peab olema ikkagi ettevaatlik ka, vahetada segusid. Pidada vahepeal pausi.
Ja kuna sa oled nii suurtes kogustes AB-sid söönud, peaksid kindlasti paar kuud piimhappebaktereid manustama, et normaalne mikrofloora keres taastada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!