Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kroonilisest põiepõletikust tervenemine
 
Kats 12. detsember 2013, kl 19.34
Tere kõigile kroonikutele!

Ma ei hakka kõike uuesti kirjutama, kõik sama nagu eelnevatelgi - poolteist aastat põiepõletikke, antibiootikume, pisaraid. Täna, peale kõigi nende 8 targa lehekülje lugemist - ka natuke naeru, aitäh :)Sain palju uusi meetodeid ja tundub, et peamine: ei suhkrule, ei jõhvikatele ja jaa piimhappebakteritele. Minu suur kummardus ja jätkame võitlust!
 
iiuiiu 11. jaanuar 2014, kl 22.41
Tere ka kõigile!
Kirjutan, et teemat üleval hoida ja hea meelega kuuleksin vaevlejate (Marvi,Nora,B jne) uudiseid nüüd aastaid hiljem.
Endal septembri lõpust krooniline põiepõletik, mis lööb kohe ka neeru. Seega on jama suur ja tahaks kindlasti sellest lahti saada. Kui on huvilisi, siis võin ka edaspidi oma kogemustest kirjutada.
 
Ravimresistentne 11. jaanuar 2014, kl 23.01
Nora Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul kestab see juba 6 aastat. Tehtud on ultraheli,
> külv ja naistearsti juures käidud. Leiti Coli ja
> Enterococcus faecalis.
*
Sa pead ise nüüd ettevaatlik olema, et keegi seda
"VRE-bakteri" nakkust ei saaks.
 
iiuiiu 12. veebruar 2014, kl 21.34
Kats, kuidas sul läinud on?
Tundub, et vanad kirjutajad ei jälgi enam seda foorumit. Kas see annab lootust, et nad on tervenenud ja seetõttu huvi kaotanud? Või just nii hädas, et ei taha enam seda teemat näha ka?
 
Nora 28. aprill 2014, kl 17.40
Tere
ma söön 7 aastat jutti juba Nitrosid, igal õhtul 1 tablett. Kui jääb paar päeva vahele, tuleb kohe suur põletik.
Olen hekseldanud läbi mitmeid ja mitmeid teooriaid.

Hetkel on käsil selline teooria, et põletikud võivad olla tingitud uriini liighappelisusest, mis omakorda tekitab põieliiva. Happelisust seostan piimatoodetega.
Kuid raske on loobuda kõigist lemmikasjadest.

Foorumit olen jälginud aeg-ajalt, pole olnud aga tahtmist kirjutada, kuna meel on olnud paha kogu selle jama suhtes.

Nora
 
olee 28. aprill 2014, kl 18.21
mina olen jagu saanud kroonilisest põiepõletikust. seda tänu sellele, et ravisin hoopis ühte muud tervisehäda looduslikul viisil - võtan kõrgetes kogustes vitamiine ja mineraale. ning tegin läbi mitu põhjalikku piimhappebakterite kuuri, biolatte original + biolatte boulardii. viimane pidi just sellele piirkonnale hästi mõjuma.

kroonilist põiepõletikku olnud kuskil 10a kandis, nüüd läinud!
 
iiuiiu 30. juuni 2014, kl 21.41
Nora, suur tänu vastuse eest!
Olen olnud see aasta põletikuvaba (6 kuud Cipro kuurist), kõiksugu külvid uroloogi ja naistearsti juures negatiivsed. Jaanuaris näitas tsütoskoopia põletikku, kuid juunis oli põis korras (kaameraga vaadati). Vahepealse aja olen teinud jalavanne ja soojas hoidnud ja tohutult teesi lürpinud. Nüüd olen vist natuke lohakaks muutunud ja külmetanud ja põletik tagasi. Väga valus ja juba tuleb verd. Kannatan homseni ära, et anda perearstile väljakülv aktiivse põletiku ajal. Kuna pilti on kole, siis arvatavasti saan homme kohe antibiootikumid peale. Loodetavasti suudetakse leida tekitaja ja korralikult välja ravida. Aga masendav on küll kui vähemagi külmetuse korral nii vastik põletik tuleb, ajab nutma :(
Olee, kui kaua sul põletikku pole olnud? Milliseid mineraale tarvitad?
 
iiuiiu 01. juuli 2014, kl 16.30
Nora, kas sa D-mannoosi ei ole proovinud? Kui üks su bakteritest oli E. coli? Või seda Eesti arstid ei soovita?
 
123 01. juuli 2014, kl 17.40
Mina olen proovinud D-mannosi tablette aga abi ei saanud, hullemaks ka ei läinud. Alguses mul ei leitud uriiniproovist midagi. Kui peegliga vaatas sisse põiest midagi ka ei leitud aga mingi proov võeti ja leiti e-colibakter. Raviks nolicin tabletid 10 päeva ja veel cefuroxim 10 päeva. Parem ei hakanud. Põis nagu ei valutanudki aga mingi torkimise tunne. Uroloog ei osanud midagi soovitada, käisin ka ultrahelis kus samuti midagi ei leitud, ka neerudes polnud ei kive ega liiva. Günekoloog arvas et see on närvidest ja antibiootikumide ülesöömisest aga võttis siiski analüüsid klamüüdiale, uroplasmoosile ja mükoplasmoosile nii tupest kui ka minu soovitusel-nõudmisel põie kaelast. Ja leiti enerokokk põie kaelast.. Siis 5 päeva ciprinoli. Ikka paremaks ei ole läinud.Nüüd ootan et paari nädala pärast võtab põie kaelast kordusproovi. Minu tähelepanekute järgi ongi nii et kui põiepõletik järgi ei anna, tupest proovid negatiivsed ja uriiniproov ka negatiivne tuleb võtta põie kaelaosast proov. Muidugi mõtlen et mul on veel helicobakter ja kuna mõõganeelamine 12-sõrmiksooles haavandeid ei näidanud siis minu perearst ei hakanudki seda bakterit mul ravima. Võibolla ka see helicobakter on levinud kusejuhadesse ja põies uriini happeliseks teinud.Olen tarvitanud omega 3 õli ja samuti elusat vett, mis ei ole happeline ja peaks organismist bakterid välja ajama et rakud saaksid uueneda ja tervis tagasi tuleks.
 
to 123 02. juuli 2014, kl 17.37
Kas põiekaelast võtab günekoloog proovi? Või peab uroloogi juurde minema?
 
iiuiiu 02. juuli 2014, kl 19.48
Olen teinud natuke uurimistööd ja kommenteerijate "vanade vene" rohtude toimeained leidnud:
Nitroxoline on AB quinolone, eriti hea biofilmi vastu (P.aeruginosa)
Pipemidic acid on AB pyridopyrimidine, kuid omab sarnast toimet nagu quinolones.
Ise olen söönud Nolicini ja Ciprofloxacini (mõlemad fluorokinoloonid) ja siis oli põletikeka pikem paus. Berlocid ei mõjunud, siis jäi kuu aja tagant kimbutama.
Nora, kas sa aktiivse põletiku ajal mõnda neist kangematest rohtudest ka oled saanud või ainult nitrode peal?
 
123 03. juuli 2014, kl 10.31
Günekoloog võttiski põiekaelast proovi. Muidugi uroloog ka võtaks aga uroloog ei tulnud selle peale.
 
to 123 04. juuli 2014, kl 16.57
Kas kordusanalüüs põiekaelast näitas, et enterokokk on kadunud?
 
ei mäleta enam vana nime 04. juuli 2014, kl 20.11
Praegu võib kroonikute relvade hulka lisada külmpress kookosõli sisse võetuna, mis on seente, bakterite ja viiruste vastane ja normaliseerib veresuhkrut.
Kolloidhõbeda teema on ka päris huvitav, eriti kui ravimid ei aita enam, ka see on bakterite, viiruste ja seente vastane.

Veresuhkru olen dieediga täiesti ilusaks saanud, viimased kaks aastat on põie ja neeru probleemidega vaikus. Piimatooted on nüüd ka minevik. Pidev ärritus ja külmetamine kadusid lülisamba lõikuse järel täielikult, ilmselt välja sopistunud disk siis neid närve seal kõditas, et tuli kogu aeg vetsu vahet joosta ja külm oli kogu aeg, muidugi bakterid ka leiti iga analüüsiga ja vahel tilk verd, krooniline neerupõletik käis järjest diagnoosidest läbi. Nüüd on paar aastat juba vaikust.
 
123 16. juuli 2014, kl 19.09
Täna käisin kordusanalüüsi tegemas ja alles kuu aja pärast saan vastused teada sest arst käib korra kuus selles erakliinikus.
 
abi 16. juuli 2014, kl 22.13
loodusest. aitab põldosja tee ja samal ajal teha ka põldosja istevanne.
 
123 29. juuli 2014, kl 11.30
Kuna arst tuleb tagasi alles 15 august ja minul ikka paha olemine siis käisin laboris uurimas analüüsi tulemusi ja muidugi nagu arvata oligi on e-coli jälle platsis.Nüüd veel kolm nädalat ootamist enne kui saab hakata tablette krõbistama. Ainult hull asi see et kõiki neid rohtusid mis toimivad olen juba pidevalt söönud ja ikka tuleb pisik tagasi. Üks on veel proovimata, see on biseptool, mis ka toimib aga laboris öeldi et olevat nõrgem kui Nolicin ja Ciprofloxacin.
 
iiuiiu 29. juuli 2014, kl 13.02
Ma pole nüüd pärast viimast AB kuuri proove andnud (kuu möödas). Peaks vist viima perearstile uriini väljakülviks. Aktiivne põletik on möödas, kuid väike torkimise tunne ikka põie ja ureetrea piirkonnas. Viimane ei kadunud ära isegi 6 kuuse põletike vahega.
Kõrini arstide vahet jooksmisest :( Sügiseks on naistearsti aeg ja võibolla ka uuesti uroloogile.
Praegu proovin paremini toituda: rohkem puu ja juurvilju, ning vältida suhkrut, nisu ja sealiha. Samuti kõiksugu looduslikud abilised: kurkum, küüslauk, kookoseõli, õunaäädikas.
 
123 29. juuli 2014, kl 19.57
Uriiniproov võib anda negatiivse tulemuse, see tähendab et korras. Mina olen õigeid vastuseid saanud kui proov võtta ureetrast ehk teiste sõnadega põie kaelast. Võtavad mingi pika tiku otsa keeratud vatitupsuga.
 
abi 29. juuli 2014, kl 21.41
proovi punase juure tõmmist
 
Henri 29. juuli 2014, kl 23.48
Põiepõletik on ravitav 3-4 päevaga kasutades revolutsioonilisi elektromagnetteraapia seadmeid.

Loe lisaks www.deta-elis.ee

Kellel huvi terveks saada võtke ühendust!
 
iiuiiu to 123 31. juuli 2014, kl 01.35
Kaua sul krooniline põletik juba kestab? Kas mingite antibiootikumidega oled saanud täiesti korda ka? Mul ebamugavustunne suguelundite piirkonnas ei kao ära isegi kui arstid terveks kuulutavad. Peaks vist jah põiekaela külvi nõudma.
 
viimasele 31. juuli 2014, kl 08.52
kui vana oled? mulle öeldi, et see tunne võib kliimaksiga seotud olla.
 
123 31. juuli 2014, kl 10.27
Krooniline põletik on mul olnud juba 40 aastat aga tablettidega olen ikka mõneks ajaks abi saanud ja 3-4 kuud sai inimese moodi elada. Nüüd ongi nii et otseselt põis ei valuta, ainult selline ilgelt vastik survetunne on nii põie kaelas, jämesooles. Tupe kaudu katsudes on põiekael valus ka.Kliimaksiga seoses see pole, leiti ju e-coli. Ikka see vastik bakter on kõige alus. Nüüd sain berlucin( biseptool) tablette. Need peaksid kirjade järgi aitama, nii oli vähemalt analüüsi vastuse peal.Tegelikult võtab täiega eluisu ära. Päevade viisi on normaalne elu rikutud.
 
seda et 31. juuli 2014, kl 13.49
see biseptol on minu meelest ainuke, mis tõesti hästi aitab.
mul omal kahjuks pole mingit bakterit iialgi leitud, kuigi analüüsid näitavad, et põletik on. ka juba mitu aastat jooksen arstide vahet. viimane günekoloog ütles, et sellist asja nagu krooniline põiepõletik pole olemas, ei tea, mida ta sellega mõtles.
 
iiuiiu 31. juuli 2014, kl 16.04
Uroloog ütleb, et mu põis näeb välja nagu östrogeni defitsiidis vanematel naistel (kliimaks). Olen veel noor ja naistearst ütleb, et munasarjades, tupes jm pole jälgegi östrogeni defitsiidist. Ja põis läks selliseks ju pärast bakteriaalset põiepõletikku. Peaks võibolla teise uroloogi juures proovima.
 
123 01. august 2014, kl 11.10
Võibolla on teine uroloog tõesti parem. Minu perearst saatis mu kukele kui ma uroloogi juurde saatekirja küsisin. Et uroloogil pole midagi ravida sest ribatest põletikku ei näita. Suure hädaga sain perearsti nii kaugele et ta üldse uriiniproovi laboratooriumi saatis. Muidugi midagi ei leitud.No see oli märtsis vist. Imelik jah et uriiniproov mõnikord näitab bakterit ja teinekord kõik korras. Aga bakter ikka põiekaelas sees ja piinab.Õnneks siiamaani on günekoloog aidanud mind ja igasugused proovid võtnud.Berlucin tabletid sain tattava kiirabiarsti käest. Günekoloog puhkab veel 3 nädalat aga mina ei saa ju nii kaua piinelda. Õnneks sain laborist teada et berlucin toimib. Muidu söö jumal teab mida ja tulemus null.
 
iiuiiu to 123 03. august 2014, kl 18.24
Kas biseptool mõjub? On survetunne põiekaelas ja jämesooles kadunud?
 
123 04. august 2014, kl 12.25
Ma sain apteegist biseptooli asemel berlucini.Pidavat sama toimeaine olema. Ütleks nii et ega ei toimi. Maost on valud vähemaks jäänud. Jämesool, pärasool ja põis vist kuidagi omavahel seotud sest vastik tunne on kõikides kolmes korraga.Mida rohkem wc-s punnitada( kuigi kõht suurem osa lahtisem) venitaks nagu põit ja sealt kaela juurest hakkab pistma ja kuumama.Selline väga vastik vajutamine põienärvile peale. Kui põis tühi on siis on veelgi halvem olla, pean kogu aeg vett jooma.Kui vähem wc-s suuremat häda teha siis on kergem.Tegin raudrohu õisikutest teed aga minu arust tegi see veel asja hullemaks. Võibolla elutseb põies veel mingi bakter mis ei allu ravile, samas analüüs ei näidanud midagi peale e-coli.
 
iiuiiu 04. august 2014, kl 19.29
Järgmine arsti aeg mägede taga ja suure tõenäosusega olen "bakterivaba", kuid "krooniline põletik" koos ebamugavusega kestab. Ei tea kas see krooniline põletik on detekteerimatust kogusest baktritest või östrogeni defitsiidist või millestki kolmamdast, kuid praegu püüan tervisliku toitumisega turgutada keha ja anda aega paraneda.
Huvitav oleks teada, kas aluselist toitumist praktiseerinud (ntx Marvi) on edukalt püsinud aastaid põletikevabana.
Jõudu ja positiivset meelt kõigile kaaskannatajatele!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!