Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kroonilisest põiepõletikust tervenemine
 
123 05. august 2014, kl 14.07
Kui östrogeeni on liiga palju tekib samuti põletik. Mul 6 päeva berlocidi söödud ja ei ole paremaks läinud. Istudes ja kükitades surub miski asi põienärvile peale.Tahtsin teise günekoloogi juurde aega kinni panna aga graafikud olevat tulemata, alles järgmisel nädalal ja ilmselt siis ka kuude pikkune järjelord. Ei jõua kogu aeg tasulistes käia.
 
katu 01. november 2014, kl 23.38
Tere mul selline mure võeti pissiproovi ja uuriti seest mingi pulgaga õeldi on põiepõletik aga olen.proovinud vahekorda astuda aga ei sa kas kipitab või on valus enne kui sisse mees paneb ja võtan urosepti põiepõletikuga sellest on mõödas üle 2nädala kui käisin naistearstil kas võib vahekord olla selle pärast imelik et arst pani mingi pulga sisse või on midagi muud ja samamoodi pissida on valus kui teen kuuma vanni või kuuma auru läheb põie valu üle.
 
123 05. november 2014, kl 08.44
Katu, millest sul põiepõletik tekkis? Arsti uuringutest ei muutu vahekord imelikuks, seda tekitab põiepõletik, Urosept pole mingi ravim, see ei aita. Vaja kindlaks teha mis bakteriga tegu ja vastav antibiootikumi ravi määrata.Peab palju jooma põieteesid, nii 2 liitrit vähemalt päevas, vesi uhab bakterid põiest välja.
 
iiuiiu to 123 14. november 2014, kl 23.47
Kuidas sul endal läheb?
Ma nüüd käisin jälle naistearstil ja uroloogil. Hormoonid korras ja uriin korras. Proovisin isegi lokaalset östrogeenisalvi, tundus et pidamatus suurenes selle kasutamise ajal ja ebamugavustunne jäi alles. Kui tuleb uus aktiivne põletik, siis püüan perearstilt AB ruttu saada ja seni tegelen põletike vältimisega. Hommikul ärgates on kõik korras, aga päeva jooksul tekib ebamugavustunne suguelundite piirkonda ja vahepeal on nii vastik tunne, et tekib uue põletiku hirm.
 
123 to iiuiiu 15. november 2014, kl 18.23
Mul samamoodi,ainult et perearst ei saada ei uroloogile ega kirjut ka AB, Viisin uriiniproovi, ribatest ei näidanud midagi ja perearst ei osanud midagi öelda, Umbes nii et põletikku pole ja mis AB siin vaja, et joo ikka põieteesid jne. günekoloog kirjutas dalacin salvi ja võttis uriiniproovi, kolmap saan teada mis bakter seal kasvab.Võid anda mulle oma meiliaadressi, võibolla meili teel parem suhelda. Või kirjuta mulle tevelynt ät hot punkt ee
 
B 09. jaanuar 2015, kl 21.34
Mina sain kontrolli alla selle nii, et arst tegi mulle tugeva rohtude kuuri võtsin mitut antibiotsi pikalt jutti. Selle tulemusena kollitas põletik ainult ühe korra aastas. No täielik luksus ju!! Eelmisel talvel hakkas aga jälle jama pihta, kuna vahetasin töökohta ja ei tahtnud kohe tööajast arsti juures käia, siis läksin uue uroloogi juurde. Tema kirjutas liiga nõrkasid antibiotse, berlocid ja nitro mind ei aita... Ja sellest ajast saati asi vindunud, nüüd sügisel läksin ikka oma vana uroloogi juurde tagasi. Tema pani mu mõneks päevaks haiglasse, haiglast lahkudes ei kasvanud uriinis mingit bakterit. Jei.. aga paar nädalat hiljem, tuli jõhker põletik peale :( nüüd ootangi vastust ja siis vaatab edasi, mis saab.
 
B 09. jaanuar 2015, kl 21.36
Elupõlised põletikutajad, kuidas teil rasedustega on olnud? Raseduse ajal ka bakter sees olnud?
Soovin väga järgmise paari aasta jooksul lapsed saada, aga kuidas ma saan, kui niimoodi piinlen bakteriga :S
 
Maria 11. jaanuar 2015, kl 19.28
See jutt on kull õige, mul on ka tihti olnud põiehäda.
Hoia ennast soojas ja pese pärast igat roojamist. Olen ka lugenud, et bakterid on igas organismis ja levivad pärasoole kaudu.
Rohke vedelikutarbimisega on nii, et siis on pidev WC
mure, pole ju eriti tihedalt seda võimalust kasutada.
 
iiuiiu to B 12. jaanuar 2015, kl 22.53
Üks uroloog soovitas mul ruttu lapsed saada kogu selle jama peale.
"Räägitakse" ka, et pärast lapse saamist on mõnel need mured ära kadunud ja mõnel jälle just tekkivad. Ma loodan, et ma olen see esimene ;)
 
Põie-hädaline 25. märts 2015, kl 22.24
Avastasin inglise keelse teksti, kus on selgitatud E.coli osas päris palju lahti:

http://www.sweet-cures.com/understanding-repeat-cystitis-infections.htm
 
Põie-hädaline 26. märts 2015, kl 00.13
1. Go to the toilet to pass urine as soon as you feel the urge, rather than holding on.
2. Drink plenty of water every day to flush your urinary system.
3. Avoid drinks that may irritate your bladder. Avoid coffee, alcohol, and soft drinks containing citrus juices and caffeine
4. Wipe yourself from front to back (urethra to anus) after going to the toilet.
5. Wash your genitals before sex and encourage your partner to do the same.
6. Urinate after sex.
7. Wear cotton rather than nylon underwear.
8. Avoid wearing nylon pantyhose, tight pants or tight jeans.
9. Don’t use perfumed soaps, talcum powder or any type of deodorant around your genitals.
10. Avoid bubble baths.
11. Treat vaginal infections such as thrush or trichomoniasis promptly, since these organisms can encourage cystitis.
12. Switch to a different method of birth control if recurring UTIs are a problem
13. Take low doses of the prescribed antibiotic daily for 6 months or longer
14. Take a single dose of an antibiotic after sexual intercourse.
15. Take a short course—2 or 3 days—of an antibiotic when symptoms appear.
16. Waterfall D-Mannose can help to detach bacterial fragments if they are present.

17. Dietary changes may help. Some people believe that certain foods may add to bladder irritation and inflammation (tomatoes, spices, alcohol, chocolate, caffeinated and citrus beverages, and high-acid foods, artificial sweeteners)

18. Use Cranberries for UTI Prevention. You should know cranberries don't seem to work for everyone. Cranberries don't prevent bacteria from growing in the urinary tract -- they just make it harder for the bacteria to take hold. Cranberry juice also doesn't treat urinary tract infections once they've started. Cranberry juice is high in salts called oxalates. When people drink a lot of cranberry juice, these salts can crystallize into hard urinary oxalate stones, especially in people who already tend to get these types of stones.

19. Bladder training to strech the bladder. Try holding it in as long as you can.
20. Stress reduction, and low-impact exercise are said to reduce symptoms.
21. Probiotics Could Help Prevent Urinary Tract Infections
22. Use a heating pad. Apply a warm, but not hot, heating pad to your abdomen to minimize bladder pressure or discomfort
23. Acupuncture
24. Transcutaneous electrical nerve stimulation (TENS)
25. Vaginal Probiotics Could Help Prevent Urinary Tract Infections
http://www.livescience.com/13747-good-bacteria-prevent-urinary-tract-infection.html
 
nn 27. märts 2015, kl 20.38
googelda
kaneel ja mesi
ühesõnaga loe ise siis ja tee seda kaneeli mee vett ja super!
 
N31 05. november 2015, kl 15.36
Üks küsimus. Kas teadaolevalt üldse keegi kroonilistest põiepõletikutajatest on sellest hädast lõplikult lahti saanud antibiootikumidega? St. nii, et bakterid on sees olnud aastaid (või kuid) ja siis tuleb üks antibiootikumikuur ja teeb puhta töö?
Ma olen suhteliselt uus kroonik, 1,5 kuud. 2 kuuri on seljataga (Ciprofloxacin 10p, pärast Nitrofutantoin 7p). Ei aidanud. Plaanin kolmandat kuuri, seekord uroloogi abiga, sees on enterokokk, üsna väikses kontsentratsioonis.
 
eve61 12. november 2015, kl 14.36
10 päeva on vähe ja nitro on üldse väga nõrk rohi. Las teevad proovi põiekaelast ka et millisele rohule üldse allub pisik.Võibolla on veel mingi pisik sees. Ma ei tea teie vanust aga olles mehega vahekorras võib pisik mehelt tagasi tulla. Mees peaks samuti proovid tegema.
 
D-m 16. november 2015, kl 15.07
Tere, pakun põiepõletike raviks väga head pulbrit D-mannoosi.
info saamiseks kirjutage estsweetcure@gmail.com
 
D-m 16. november 2015, kl 15.19
estsweetcures@gmail.com
 
eve61 17. november 2015, kl 11.19
D-mannoos ei aita mitte tuhkagi. Ma võin ka ära müüa, mul mitu originaali siin veel alles.
 
SADIK 25. november 2015, kl 21.13
kui sa tead, sa oled valmis saama neeru annetaja täna müüa oma neeru, et minu haiglasse kiiret lahendust, sest meil on vaja neeru annetaja kiiresti.
ainult tervislik 100% fit isikutele.
Kirjutage oma soov: sadikmoneyorg@gmail.com
võetakse teiega kohe

Dr sadik.
 
carla 12. veebruar 2016, kl 12.58
laenupakkumise alustada uue aastani 2016

Tere, Pöördun kõigi inimeste vajadusi nende ühine Annan muuks laenu € 3000 kuni € 950,000 keegi suudab seda tagasi maksta koos intressiga 2% aastas ning aega vahemikus 1 kuni 15 aastat, sõltuvalt taotletav summa. Ma teen seda järgmistes valdkondades: - finants-Ready Ready Ready for Real Estate Investissement'i-Ready auto-consolidation- Debt Redemption Crédit Valmis Olete isiklikult fichés.Si teil on tõesti vaja, siis m " kirjuta rohkem informations.Veuillez minuga posti teel: carlamorino01@gmail.com

E-post: carlamorino01@gmail.com


E-post: carlamorino01@gmail.com


facebook: carla.morino@mail.ru
 
carlale 12. veebruar 2016, kl 14.47
carla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> laenupakkumise alustada uue aastani 2016
>
>

Kas sulle on piss pähe löönud?
 
d. 12. veebruar 2016, kl 15.42
mina sain lahti kroonilisest põiepõletikust vitamiinide, mineraalidega ja gluteeni-kaseiinivaba dieediga. ma soovitaks teha toitumisterapeudi juures testid gluteenile ning saada soovitused vitamiinide jaoks. mul oli see probleem aastaid, nüüd juba mitu aastat probleem puudub, kuigi seksuaalelu on tihe :)
 
kerti 31. märts 2016, kl 21.15
kas oli siis vitamiinipuudus? Milliseid juurde pidid võtma?
 
minni 12. detsember 2016, kl 14.45
Olen samas olukorras nagu teie. Ja tundub, et lootusetu sellest põie jamast lahti saada :( Käies mööda arste jäi juba mulje, et ma ainuke erandjuhus, aga nüüd leidsin, et minu suguseid palju :)On siin nüüd enamuus sellest põje jamast lahti ka saanud?
 
Sain kah lahti 20. detsember 2016, kl 17.00
Mina polnud vist päris klassikaline kroonik, sest mul ainult 3 kuud kestis see jama. Lõpuks aitas üks kangem ja pikem antibiootikumikuur. Lisaks tegin loodusravi kogu aeg (toit, teed, vitamiinid-mineraalid, jooga). Tahaksin öelda kahte asja:
1) Kroonilisest põiepõletikust on võimalik lahti saada antibiootikumidega, kui kroonik pole oldud väga kaua. Aidata võivad alles 3.-4. antibiootikumikuur. Kui 1.-2. kuur ei aita, ei tasu veel paanitseda.
2) Kui antibiootikumid ei aita, aitab suure tõenäosusega loodusravi. Aga sellega peab olema väga järjekindel ja kannatlik, see võib tähendada terve elustiili muutmist ja loobumist paljudest harjumuslikest headest asjadest. Samas on lihtsam ja mõnusam muuta 3-4 kuuks oma elustiili kui kannatada terve ülejäänud elu põletike all. Inimesed siin foorumis kirjutavad, kuidas nad on looduslike vahenditega terveks saanud (vt. postitused eespool). Lisaks võib ka kirjutada minule: haiguse ajal olin kirjavahetuses 2 inimesega, kes olid ise ennast kroonilisest põiepõletikust terveks ravinud. Aadress on: liblikalend@gmail.com
 
Nora 06. aprill 2017, kl 10.56
Tere

Postitasin selle teema siia ligi 10 aastat tagasi. Olen kokku vaevelnud põieprobleemide käes u. 15 aastat. Kõige hullemal ajal olid mul tõsised põiepõletikud iga kolme nädala tagant. Lõpuks tarbisin igal õhtul 1 tablett Nitrofurantoini, aitas ära hoida tõsise põletiku. Tablette tarbisin aastaid ja aastaid.
Tänaseks olen jõudnud järeldusele, et minu puhul põhjustab põiepõletikke vale toitumine. Kõik mis sisaldab piima, on olnud mu lemmikute hulgas - piim, jäätis, piimašokolaad on põhilised kurjajuured. Piisas kui kuu aega piimasisaldusega tooteid vältisin ja juba nägin vahet. Teadsin tegelikult ammu, et mul laktoositalumatus, aga kuna apteegis müüakse laktaasitablette, jätkasin oma lemmikute (šokolaadi, jäätis) igapäevast tarbimist. Ja nüüd tagantjärgi mõeldes ilmusidki laktoositalumatusega seotud kõhuprobleemid käsikäes põieprobleemidega. Ja ainus asi, mis tõesti mind mõneks ajaks tervemaks tegi, olid probiootikumid. Mis on ju jälle loogiline - nad parandasid mu soolestikku ja üldist seedimist, mistõttu suutsin piimatooteid paremini seedida.
Vot siis nii. Hetkel olen hakanud jälle veidi tarbima piimatooteid, ja ka põletikud on uuesti platsis. Võtan menüü uuesti käsile.

See siin on minu kogemus. Loodan, et kellelgi on abi mu aastatepikkusest uurimustööst.


Katsetage ja olge terved,
Nora
 
Heli London-Kalinin 10. aprill 2017, kl 13.55
Põletik tekib kehas sageli siis, kui kehavedelikud on liiga happelised. Meie keha on loomupäraselt aluseline. toit ja jook, mida tarbime on need, mis muudavad meie keha vedelikke happe-aluselisuse tasakaalu.

Lisaks aitab väga palju regulaarne keha puhastus. Täna on juba väga palju erinevaid võimalusi selleks olemas sh küll ka apteegist, kuid ise olen kasutanud loodusmeditsiini poolt pakutavaid ja olen tulemustega rahul. Kõigepealt tuleb soolestiku mikrofloora korda saada ja sealt edasi, sest just soolestikust kõik peale algabki. Mina olen pidama jäänud Coral Clubi valikute peale.
 
helbe 11. juuni 2017, kl 16.54
Palun Teid, kas te kirjutaksite, kuidas ja kas olete saanud põiehädadest ja kolibakterist vabaks! Teid väga tänades Helbe
 
Marina 14. juuli 2017, kl 16.07
Tere!

Minul põiepõletik käsil kolmandat korda 5 aasta jooksul. 1 põletik läks kodus teesid ja nitrot süües ilusti üle, arst ei küsinud isegi uriiniproovi vaid andis kohe nitrod. 2 põletik nii lihtsalt üle ei läinud, mitu kuuri nitrot ja jõhvika tablakaid asja ära ei ravinud. Perearst võttis tavalise uriiniproovi, mis midagi ei näidanud ja ütles, et see on normaalne, sõin nitrosid edasi. Perearst saatis uroloogi juurde, kes esimese asjana ütles, et teeme uriinikülvi, millest ma polnud suurt kuulnudki. Tehtud ja vastus käes, mul oli mingi seksuaalsel teel leviv bakter, millele saime partneriga antibiotsi ravi ja peale seda oli rahu majas paar aastat. See kevad tuli uuesti põletik, kuid seekord olin targem ja nõudsin kohe perearstil külvi tegemist, millega millegi pärast väga nõus ei oldud aga minu kemplemise peale see ikka ära tehti.. esimest korda elus helistas perearst mulle ise analüüside tulemuste saabudes tagasi ja ütles, et põies on suurel määral e.coli ja streptokokk. Minu üllatus oli suur, et kust ma need veel üles korjanud olen. Määrati 10 päeva ciprinoli ja tänu sellele vestlusele siin jätsin jõhvikate tablakate söömise järgi, põieteede joomise järgi jne. Apteegist tõin välja fütolüsatiini pasta ja kummelitee. Olen jäänud koduseks ja hoian ennast teki all, päevad läbi joon rohkelt teesid, mineraalvett, arbuusismuutit ja jälgin aluselist toitumist. Sümptomeid mul pole ühtegi. Põie pidamine on okei, valus ei ole jne. Kui perearst helistas, siis üllatus oli suur, sest ma tunnen ennast täiesti tervena. Samuti võtan rathiopharm probiotics + B. Palju söön küüslauku ja päevas läheb pool arbuusi mahlaks, et aluselist juua. Vaatame mis saab, kangesti tahaks terveks saada.. on ju suvi!
 
Marina 14. juuli 2017, kl 16.13
Üks asi jäi lisamata.. kuna ma elan oma majas ja meil on oma ouurkaev, siis esimese asjana viisin vee analüüsod laborisse. Naabritel oli coli sees paar aastat tagasi oma puurkaevus.. ehk on nüüd meilgi. Tulemused tulevad järgmine nädal.
 
Heli London-Kalinin 14. juuli 2017, kl 16.30
Sai räägitud pr Helbega pikalt telefoni teel ja põhjus, mis selliseid meeletuid vaevuseid põhjustavad on kehas vohavas seenes. Seene testi tegi ka proua ära ja sai ise ka sellele kinnitust.
Kahjuks minu soovitud lahendust antud hetkel proua kasutusele võtta ei soovinud, sest usk sellesse, et küllap arstid aitavad on niivõrd suur.

Kahtlemata ei saagi seda pahaks panna. Meid on koguaeg nii ju õpetatudki, et arstid aitavad ja arstid ravivad jne. Paraku on reaalne elu see, et kõik keemilised preparaadid leevendavad sümptomeid, aga mitte ei ravi. Miks muidu inimesed võtavad neid aastaid ja aastaid ja kui võtmine katkestada, siis on koheselt probleem tagasi.

Loodusmeditsiiniga, millega olen juba kolmas aasta toimetanud, on saanud inimesed on tervised korda, sest nii nagu vajab kodu regulaarset puhastust, nii vajab seda ka keha, aga paraku mitte keegi ei ütle, kuidas seda tegema peaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!