Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
ventolin
 
miia 29. jaanuar 2009, kl 17.24
Kas ventolini inhaleeritav ravim võib põhjustada sõltuvust? Arst kirjutas minule selle rohu , et bronhide läbitavust parandada. Astmat mul ei ole.

Küsin seetõttu, et kas võib niimoodi olla, et tarsvitan seda mitu kuud ja kui ühel päeval see ravim ära jätta, siis tekkib organismis (bronhides) mingi reaktsioon, mis "nõuab" ventolini?

Ma arstilt küsisin selle küsimuse. Ta ütles, et mõned inimesed kasutavad seda kogu elu!
Aga see ei olnud vastus minu küsimusele. Ja see ei anna mulle rahulikult olla.
 
Ray X 29. jaanuar 2009, kl 20.15
Ei põhjusta sõltuvust
 
miia 29. jaanuar 2009, kl 21.14
Aitäh!!!
Julgen siis pikemalt kasutada.
 
Küll 30. jaanuar 2009, kl 11.29
on eestlane kuulekas tabletinärija. Miks te enne ei proovi midagi looduslikku - näiteks, Buteiko hingamistreeningut. Juba üle 40 aasta mujal maailmas ravitakse sellega hingamisega seotud probleeme. Mis aga otseselt astmat puudutab, siis on see meetod MAAILMA PARIM medikamendivaba astma RAVIMISE viis, mitte vaid haiguse eluaegne "kontrolli all hoidmine", milleks meie arstid suutelised on.
 
miia 30. jaanuar 2009, kl 16.18
Kuule, Küll, ma olen KÕIK alternatiivid ära proovinud. Seda buteikot oled sa siin tuhat korda soovitanud. Olen ka ise hingamisharjutusi teinud - kopsuarst suunas mu spets programmiga seda tegema.
Mul on pöördumatu haigus! See vajab profülaktilist ravi ja kui ma ei ravi, siis on jama kui palju. Nimelt on mul sees bakter, mida saab hoida kontrolli alla antibiootikumidega ja sama ajal pean ma saama mäda seest välja köhida.
MUL EI OLE ASTMAT! Mul on bronhitorud väärastunud! Siin ei aita mingi buteiko ega muu jura. siin aitab täielikult vaid osa bronhitoru eemaldamine. See probleemne koht, kus tihti mädane põeltik tekkib.

Mul on bronhis mädakolle, mida ei saa enam ära ravida, sellega tuleb elada. Antibiootikumidega alla suruda, kui vohama hakkab ja bronhide läbitavuse parandamiseks võtta bronhilõgastit.

Enne, kui mingit jama kusagil teemas soovitada, võiks enne küsida, milles probleem on? Minu küsimusele sa ei vastanud.
user_b2b001 11. märts 2024, kl 20.12
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!