Tervisemure
Kuidas üleliigne vedelik kiiresti kehast välja saada?
küsija 03. juuli 2009, kl 12.33 |
Mul on juba tükk aega olnud probleem, et vesi jääb organismi "kinni" (neerud ja kõik on korras, lihtsalt on selline häda). Teen tavaliselt iga pari kuu tagant sellise nö. vettväljutava kuuri, joon rohelist teed ja vettväljutavat teed jne. Tavaliselt mõjub see umbes nädalaga, võtan siis vee arvelt mitu kilo alla, näg muutub saledamaks jne. Aga mure selles, et mul on homme üks tähtis sündmus, aga nägu on täiesti paistes nagu õhupall. Kas on mingi võimalus, et ühe päevaga üleliigne vesi välja saada? Tean, et ilusalongides on mingid mähised, mis kehale pannakse, aga kas on ka näole midagi? Mida saaksin teha, et homme normaalsem välja näha?
Aitäh!!
Aitäh!!
leelo 40+ 03. juuli 2009, kl 12.58 |
kuidas saab selline olukord normaalne olla? nägu paistes ja lihtsalt profülaktilistel kaalutlustel väljutada oragnismist vette kuu kahe tagant ja väidad et oled terve?
Mina küll ei kujuta ette, et tervel inimesel jääb liitreid vett organismi kinni lihtsalt omapära tõttu.
Peaks ikka uuringuid tegema.
Minu arvates on ikka tegemist mingi probleemiga kas neerudes või südames.
Aga lahendust ei oks apkkuda, lihtsalt avaldasin arvamust.
Mina küll ei kujuta ette, et tervel inimesel jääb liitreid vett organismi kinni lihtsalt omapära tõttu.
Peaks ikka uuringuid tegema.
Minu arvates on ikka tegemist mingi probleemiga kas neerudes või südames.
Aga lahendust ei oks apkkuda, lihtsalt avaldasin arvamust.
tule 03. juuli 2009, kl 13.03 |
taevas appi oma mähistega siin möllamas, püha lihtsameelsus, kui raha palju, siis, ja, maga 24/7 mähistes ja mähkmetes, SEE POLE LAHENDUS, kas pole aru veel saanud, praegu müüakse ARBUUSE, SÖÖ KAHE SUUPOOLEGA , see vana tõde, et arbuus paneb neerud kõvasti tööle ja väljutab vee koos mürkainetega, ja ka saledaks teeb, hakka kohe sööma!
vastaja 03. juuli 2009, kl 13.05 |
Põhjuseid võib olla erinevaid, miks selline vedeliku väljutumise pidurdus tekib. Üks võimalik põhjus võib olla liiga vähene Na, K -soolade kogus toidus. Kiiret väljutamist on muidugi raske saavutada. paar asja mis mul pähe tuleb, mis neerusid ergutab on alkohol ja kofeiin.. Ise küll sellel eesmärgil neid kasutada proovinud ei ole ning ei tea, kui kiiresti mõjub. Guarana seemne pulbris on ka kofeiini struktuuranaloogid - teofülliin ja teobromiin, millel on otseselt uriini eritust soodustav toime.. Aga kindlasti ei tule tulemus 1 päevaga.
nonna 03. juuli 2009, kl 13.27 |
põhjus 03. juuli 2009, kl 13.32 |
leelo 40+ 03. juuli 2009, kl 14.35 |
Ma saan aru, et enne päevi korjab organism natuke varusid-söögiisu tõus ja sellest tulenevalt mingi väike kaalutõus ehk aga et nägu üleni paistes, mis ka välja paistab-no ma ei tea- mul endal küll iial pole sellist asja olnud ja pole ka kunagi näinud, et naised paistes nägudega iga kuu ringi käivad. Sellisel juhul peaks ju mingi ravi asjale olema, sest see olukord koormab ju südant ja neerusid jubedalt-lisaks muule vereringele peab ta saama hakkam selle vedelikuhulgaga.
Niisama selline seisund ei teki ja leian, et see vajab ravi, mitte ainult vett väljutavat teed.
Niisama selline seisund ei teki ja leian, et see vajab ravi, mitte ainult vett väljutavat teed.
küsija 03. juuli 2009, kl 15.12 |
Olen käinud mitme erineva arsti juures ja kõik nad on öelnud, et olen terve, neerud töötavad, süda on korras, ka vanust on vähe, niiet ei tohiks kõrgest east tingitud olla. Mu emal ja vanaemal on olnud teatud ajal sama probleem, niiet perekonnaviga.
Ega see nüüd päris nii hull ka ei ole, et olen üleni paistes ja nägu ei mahu uksest läbi, lihtsalt silmaalused on paistes, põsed on nagu punnis, oleksin nagu ülekaaluline (kuigi keha on muidu sale ja treenitud).
Ega see nüüd päris nii hull ka ei ole, et olen üleni paistes ja nägu ei mahu uksest läbi, lihtsalt silmaalused on paistes, põsed on nagu punnis, oleksin nagu ülekaaluline (kuigi keha on muidu sale ja treenitud).
pille 03. juuli 2009, kl 15.18 |
seda teeb ka lümfisüsteem ja hormoonid ja ainevahetus. Ma just eile käisin lümfimassaazis ja massöör ütles, et natuke on ka näopealt tunda, et lümfivedelik ei liigu hästi, aga ise ma küll midagi aru ei saa, aga tema kui spets sai kohe aru.
Lase ikka oma tervist kontrollida, sest SEE EI OLE NORMAALNE!!!
Lase ikka oma tervist kontrollida, sest SEE EI OLE NORMAALNE!!!
sama häda 03. juuli 2009, kl 20.17 |
mann32 03. juuli 2009, kl 21.14 |
eelmisel õigus 03. juuli 2009, kl 23.09 |
Tahsin ka just seda mainida. "Vastaja" pakkus, et puudu Na ja K. Pigem mineraalide nappus üldse . Naatriumi kipume söögiga just palju saama ja see hoiab üleliigset kinni. Kui Ca, K, Mg ja muid mineraale jagub, siis käib tihe pissimine.
See, kes soovitab kohvi juua, et neerud paneb käima, on küll rumal.... Kohvist tingitud happelise pH neutraliseerimiseks kulutatakse megalt mineraale meie luudest-hammastest-kudedest. Ja vett võetakse rakkudest 2x rohkem ära, kui kohvi jõite... Seepärast pissitegi hirmsasti.
See, kes soovitab kohvi juua, et neerud paneb käima, on küll rumal.... Kohvist tingitud happelise pH neutraliseerimiseks kulutatakse megalt mineraale meie luudest-hammastest-kudedest. Ja vett võetakse rakkudest 2x rohkem ära, kui kohvi jõite... Seepärast pissitegi hirmsasti.
naine 04. juuli 2009, kl 00.21 |
ulla 04. juuli 2009, kl 02.00 |
dr.daniels 08. jaanuar 2018, kl 04.22 |
proovi 08. jaanuar 2018, kl 16.27 |
johanna 08. jaanuar 2018, kl 16.33 |
Lisa postitus