Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
higilõhn?
 
): 07. august 2009, kl 02.20
Kumb tunneb higilõhna kiiremini, kas inimene ise või teised tema ümber?

ma nii paanitsen sellepärast, higistan ainult stressi korral, aga see hakkab septembris uuesti ja maximi saab osta alles 10'nendal millalgil. ):
 
susserdaja 07. august 2009, kl 10.27
tugeva lõhna vastu saab kristalldeodorandiga (higistamist ennast ei takista, aga keha ja riided lõhnama ei hakka), saab ka koos mõne odava deokaga koos kasutada, isegi superboxix 10 EEK maksev pro sport on päris mõjus higistamise vastu.
Higistamist ennast pärsib salvei tablettide (noswet) või tõmmise kasutamine. Ise teeks opteegist ostetud salveist viinaga valmis rohu 1:5, mugavam võtta kui teega sehkendada.
 
harmoon 07. august 2009, kl 11.40
Loomulikult teised!

Inimene harjub ka parfüümi lõhnaga 15 minuti jooksul, seepäras ei maksa ka sellega üle pingutada, et mitte nagu "roosipõõsas" olla.

Seda enam, et mis endale meeldib, võib mõne teise oksele ajada.

Higistamise kohta ei oska midagi öelda - endal viimane koht, mis märjaks läheb, on kaenlaalune. Ja tõepoolest - ka minul eksamite ajal läks vasak kaenlaalune märjaks, aga lõhna polnud.
 
): 08. august 2009, kl 04.37
Kindel, et teised?

Kuna meestel pidi olema näiteks halvem haistmismeel ja ma istun ju piisavalt kaugel ka teistest?

Selline tunne, et septembris ei saa üldse kooli minna, ärevus hakkab kohe pihta.
 
mjah 08. august 2009, kl 13.50
Higilõhn on individuaalne,mõned haisevad kui hobused,ise seda tundmata.
Oleks ikka vaja kaenlaalused karvakesed ära ajada ja end enne kodust väljumist ka pesta,deodorandid on ainult abiks mitte vahendiks,samuti võiks mõelda,et see lõhn,mis teile meeldib,ei pruugi olla täiskiilutus bussis,trammis kõigile sobilik.
Millegipärast patustavad lõhnadega üle just venkud(vabandan).
Ka nt sibule ja küüslaugu lõhn segamini eelmise õhtu peopruduktidega pole ühissõidukis teretulnud.
 
linnuke 08. august 2009, kl 15.01
see kristalldeo ei kõlba kusagile,tund aega mõjus ja siis oli hais üleval,kuigi raseerisin ja pesin korralikult ennem.
 
a 09. august 2009, kl 22.15
ostsin lapsele, kes ka higistamise üle kurtis hoopis salvei teed - tema ütles, et aitas.Ei pidanudki kallist kraami ostma.
 
tean 10. august 2009, kl 00.05
Tere!
Mina olen õpetaja ja mul hakkab ka septembris koolistress :) Ja seetõttu tean, et hästi aitab Lycia kreem-deodorant. Tuubil on kirjas, et mõjub 7 päeva, aga noh, Eesti Vabariigi koolisüsteem on nii karm, et itaallaste toodang ikka nii kaua vastu ei pea. Aga paar päeva isegi küll. Müüakse nt kaubamaja iluosakonnas (kui Tln elad), aga ka osades apteekides. Tuubil on kirjas Lycia persona anti odorante 7 giorni. Ja mõjub tõesti, pedagoogide peal testitud !!! ;) Isegi kui higistad, higilõhna tõesti ei ole tunda.
Jõudu uueks kooliaastaks ja rahulikke koolipäevi!
 
Amatöör Kirjanikk 05. veebruar 2019, kl 16.36
See oli too aeg kui Jupp saadeti töötukassa kodanikupalga pealt toidutehasesse proovipäevale. Pandi ta kapustasi läbi massina riivi ajama Seal lasi ta sitta mille peale just parajasti mööduv Meistrinna tähendas et ega neid kapsaid hapendada pole vaja ainult tükeldada. Seejärel arvati et aitab sest naljast küll ja Jublakas pandi kakuliini taha pannikaid kartongi toppima. Junsul mõlemal pool seisid asised naised liini ääres Matsakas Mamma ja Paks Baba. Noh umbes tema jämmused ja Blondiini pikkused amatsioonid kes õhkasid siis mõlemast küljest hellust hoolt ja armastust läbi töökuse. Kõik kulges kenasti kui Tjunsul väike puhitus peale tuli. Peale seda kui müdisev magu oli surve soolikasse surus ning üleliigse rõhu langetus alumise väljundava kaudu teoks oli saanud hakkas lähematel naistel jooksuaeg sest see kannikast kadund elav keemia muutis ümbruse na elavaks. Natukse aja möödudes tegi terve tsehh atsihh ja Matsakas Mamma võttis noomivalt sõna: "Kuule poju mul on tunne et äkki sulle sobib mõni laudatöö rohkem." Pisike: "Jah ma olen laudatööd ka teinud." Paks Baba: "Aga äkki hakkaksid sinna poole juba astuma ega meil siin lõhnadega olla ei tohi." Siis Matsakale Mammale: "Tead ma olin ka kunagi sigalas põrsaste peal aga no sellega võrreldes oli põssadel nigu prantsuse parfüüm selle kõrval. See on kurat teab mis. Ja higi järgi lehkab ka siin liini ääres." Töömiis tarkuseteraga tõestama: "Tee tööd näe vaeva hakka higistama siis tuleb ka armastus aga mitte muidugi töö vastu." Matsakas Mamma: "No on plärapaunik ülevalt august tuleb loll lause ja alt hapu hais." Väike Värdjas: "Nojaa vaat hügeen ei ole geenides Aga kas on sellist geeniravi." Matsakas Mamma: "Ui pojuke see ravi oo ammu olemas selle nimi on vesi ja seep." Paks Baba: "No miks sina küll lõhnad nõnnaviisi." Jupp: "Mõnitad vä." Baba: "No aga on ju kas sa ise oma lõhna ei tunne." Jupp: "Lõhn ja lõhn. Tead lõhnata võid sa ise oma parfüümiga kodus lilleaias. See siin on ikka vähemalt hais kui mitte lebra. Ja üldse üks teadlik tööline peab olema must kui siga loll kui lammas ja fasistide vastu vihane kui viirpapagoi." Matsakas Mamma: "A miliste fasistide." Jupp: "Ekspluateerivate."Ja selle peale ütles Priske Papa ehk Baruto Mantlipärija et ouu lödipüks sul on sääretorud pooles vinnas muretse endale naksid traksid mille peale Pisike Prillidega Plika oma reheahju juures päris naerma hakkas
 
kuku 05. veebruar 2019, kl 22.23
Kas sul oli väga valus kui sa higistamisest lolliks läksid????? Niiiii kurb lugu!!!!
 
Teine Eesti 05. juuli 2023, kl 12.14
Higista kui siga ja haise kui tõhk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!