Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mirena kõrvalmõju 2 aastat hiljem
 
mireeeeena 06. oktoober 2009, kl 22.15
siin on palju sellest spiralist juttu olnud, aga kas kellelgi nii ka on olnud, et kõrvalmõjud ilmnevad alles 2 aasta pärast, mul on nüüd 2a hiljem hakanud juuksed kohutavald langema
 
dr. B 07. oktoober 2009, kl 10.07
Mirena ei mõjuta juukseid. Puuduvad isegi sellised retseptorid, mis saaks Mirena nö signaale vastu võtta ja siis juukseid mõjutada.
Vaata õue - sügis! Müts pähe. Ja muide, aegajalt võibki esineda juuste väljalangemist suuremal hulgal ja mõne kuu jooksul. See on normaalne.
 
Miina-Liisa 07. detsember 2023, kl 12.41
Kirjutan, et korrigeerida viimase postitaja valejutt! Mirena põhjustan juuste väljalangemist ametlikult 1 naisel tuhamdest. Reaalselt ütlen, et see on vähemalt 20 naisel tuhandest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!