Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
hemorroididele käsimüügist?
 
. 02. november 2009, kl 11.27
paar päeva tagasi avastasin et mul on väline hemorroid tekkinud, mis nüüdseks juba teeb valu ja on väga ebamugav. kas sellist asja saab üldse käsimüügiravimitega leevendada? või polegi muud varianti kui operatsioon?:( veritsust ei esine, vähemalt praegu veel mitte. kui käsimüügiravimid aitavad siis mis nimelist peaksin otsima? ja mis hinnaga need võiks olla?
 
viisu 02. november 2009, kl 15.57
Eemaldati sisemine hemorroid kohe arstikabinetis esmasel visiidil ja soovitatite teha kampri õli kompressi-võtab paistetuse alla. Proovi, ehk leevendab, aga probleem jääb. Kampriõli lahjenda tavalise õliga 1/2-3.
 
Veel 02. november 2009, kl 20.09
Preparation H küünlad(160. , Hirudoproct salv.(60.-)Troxevasin geel (50.-)
Hinnad ligikaudsed.
 
. 02. november 2009, kl 20.17
ostsin need küünlajd päeval. nüüd juba veritses ka asjal käies :( nii valus ja ebamugav on. perearstile saan alles kolmap ja ei taha teadagi kui pikad veel eriarstijärekorrad on.
 
kamm 02. november 2009, kl 21.03
mul sisemine ja op aeg ka määratud.väga kahtlen kas ikka tasub minna, verd tuleb umbes kord kuus, kui kõht kinni jääb. kes on opi läbi teinud, kas aitas?
 
45+0 02. november 2009, kl 21.08
mina olen abi saanud salvidest, mida eespool kirjutati ja mõjusid hästi. küünlaid pole proovinud ja arstil ka käinud pole.
 
fgdfg 03. november 2009, kl 18.13
Küünlad teevad väljaheite pehmemaks, et sul poleks nii valus vetsus käia. Samuti tasub palju juua ja üldse kõhukinnisust vältida.
Troxevasin (sobib ka Lioton geel, aga see on kallim) on pealemäärimiseks, peaks seda pungitavat veresoont väiksemaks tegema.
 
?? 04. november 2009, kl 08.48
Olen täheldanud,et vahel, kui raskem häda ajada,tuleb ka natuke verd..Seda ei ole tihti. Selline kibe tunne on siis. See ongi hemorroid??
Oijah..
 
?? 04. november 2009, kl 08.50
Tahtsin veel küsida,et kas hemorroid on ka näha ja tunda? Või annabki tunda ainult siis, kui wc (raskemal)käid?
 
to ?? 29. märts 2010, kl 20.04
sisene hemorroid annab ainult tunda, aga väline hemorroid on algul roosa, nagu oleks päraku üks äär ntx paistes vms, ja valus, nii katsudes, kui ka istudes. Muudab värvi, läheb tumedamaks ja siis aru saada et veri oleks nagu sees.
 
liilia 11. august 2011, kl 18.45
mul on 3s päev kui tagumikust on välja löönud muna pöidla otsa suurune ja kõrval vähe tillum,mul ühe korra oli kõht kinni punnitasin ja kõik teised korrad on kõht pehme olnud ,muidugi olen 8ndat kuud rase, millest tekkida võis see ja kasutan Troxevasin geeli, mega valu teeb ,nii et ei saa istu ega astu...Palun abi ,kes on kokkupuutunud. ja kaua see kestab nii .. hetkel leman voodis pikale ,ega taha end isegi liigutada vb olen liiga hellik,aga see valu on jube.. isegi luumurrud mul pole pisarat lahti võtnud, nagu kipitax ja siis torkiv valu kui voodist püsti tulen.
 
leenu 11. august 2011, kl 19.06
see ongi inimkonna suurim kannatus, sest sellised probleemid pidi olema 80 protsendil inimkonnast, ja vanusega see asi muidugi suureneb, välisele hemoroidile aitab ruttu troxsevasin geel, apteegis üks odavamaid, sellega peaks leevenduma asi paari päevag, kuigi ei kao probleem enam kunagi , alati võib välja lüüa kui kõht kinni või tõstmised, jooksmised jne, sisemised hemorroidid ei tee niipalju valu, aga veritsevad ka kui kkõht kinni, neile aitavad küünlad, võis isi toore kartuli laastukene sisse panna, hoiduda tõstmistest, pingutustest ja kõhukinnisusest, lõikus on viimane asi, seda tehakse siis kui on suured verejooksud, muul juhul ei ole vajalik
 
mäletan 11. august 2011, kl 22.32
vanaema rääkis kunagi, et paljudel maanaistel see häda olnud.
Selge ju, raske füüsiline töö, lapsi sündis nagu juhtus.
Naised siis olid istunud palja peega vastkeedetud seakartuli ämbri peale. Oli aidanud.
Meie seda lõbu vist lubada ei saa, kartul kallim kui ravimid.
 
to liilia 11. august 2011, kl 23.37
Tean, mida sa tunned. Hemorroid iseenesest ei tee valu, vaid ainult siis kui läheb põletikku. Põletik läheb ka ükskord üle, kestab tavaliselt nädala. Tee endale jääkuubikuid, pane kilekotti ja pepule. Võtab valu vähemaks ja ahendab veresooni.
Kui kusklt saad (vt turgudelt) astelpaju- või Anusol küünlaid, need aitavad hästi. Kohe muidugi mitte, sest põletik võtab ikka oma aja. Harjuta endale sisse komme, et iga kord kui potil käid, lase jääkülma duššiga oma pepuauk üle.
Hakka jooma jahvatatud linaseemnet kisselli.
Ise olin alles samade valudega nädal pikali.....
 
Jupike 12. august 2011, kl 13.49
Kui on väline, siis väga hästi aitab apteegi saialillesalv. Mõne tunniga läks minul ära.
 
to jupike 12. august 2011, kl 16.45
siis polnud see sul ka hemorroidm veel vähem põletikus. Paari tunniga ei lähe mitte ükski põletik üle.
 
PROKTO KREM 12. august 2011, kl 18.01
aitab venemaa toode PROKTO KREM - tiigrisilm ....ravimiinfost vaata millises apteegis ravim olemas
ananape311 07. september 2021, kl 16.56
hemorroididele käsimüügist - http://hespac.com/hemor.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!