Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kaua läheb libiido taasstumiseks, kui lõpetada beebipillide söömine?
 
... 17. detsember 2009, kl 10.14
Paljud naised on siin foorumis kirjutanud, et kui lõpetasid beebipillide söömise, siis libiido taastus.
Küsimus, kui kaua see aega võttis?
 
... 17. detsember 2009, kl 10.14
Vabandan kirjavea pärast-- sõna ikka taastumine.
 
oeh 17. detsember 2009, kl 10.23
Vaheta meest.
 
... 17. detsember 2009, kl 11.29
Miks ma meest peaks vahetama? Ega temas pole probleem.
 
n23 17. detsember 2009, kl 11.33
Appike, kas antibeebikad langetavad libiidot või? Milleks neid siis võtta, kui asjad nii hullud, ise olen täielik vastane, arst lausa surub retsepti peale...ei saa aru - kogu selline jama ainult selle pärast, et mees saaks "oma" kätte ja ise kannatad. jube!
 
Lill 17. detsember 2009, kl 11.36
Minul aitas küll mehe vahetamine :) Pärast seda võin mida iganes võtta, ikka seksiisu laes.
 
ristik 17. detsember 2009, kl 11.44
kui armukese sebisin, siis hakkasin ka pille igaks juhuks tarbima. asi täiesti jama - libiido läks nii üles,et lausa sõltuvus .... mul on küll sedapidi kogemus,et meestel on väga suur vahe ja põhjused pigem mujal, mitte aga pillide tarbimises.
 
K 17. detsember 2009, kl 12.04
Mina söön juba üle 10 aasta Dianet.
Ja tean 100%, et asi on just beebipillides.
Dianet söön sellepärast, et teised pillid ja spiraal ei sobi.
Meessuguhormoonidest sõltub seksiisu.Beebipillid tõmbavad ju meessuguhormooni taseme alla ja sellest ka madal libiido.
 
muig 17. detsember 2009, kl 12.29
to K
Oi, kullake, meessuguhormoonidest nüüd seksiisu küll ei sõltu:) Siis võiks ju neid lihtsalt peoga juurde võtta ja asjad korras, mis?
ps. Diane on muide sünteesitud meesuguhormoonidest. Mida sa nüüd süüdistad?
 
irweliine 17. detsember 2009, kl 12.51
libiido languse põhjus on vaid üks - halvad suhted abikaasaga. pillide kaela on seda hea ajada - pillid on konkreetsed asjad ja järelikult halvad. jätan ära - ongi hea pseudo põhjus kõrvaldatud ju. isegi kui kellelgi nii olnud - siis tõenäoliselt ka mingid muud foonid on rohkem paika liikunud kui see tühipaljas pillidest loobumine. Ja sel juhul - mida asemele pakute? - kondoom? irw!
 
k 17. detsember 2009, kl 13.51
Diane on antiandrogeenne ravim, mis vähendab testosterooni taset organismis. Meessuguhormoonid tekitavad iha. Kui kasutada ravimeid, mis vähendavad testosterooni taset organimsis, siis tekibki libiidolangus.
Sellepärast kirjutavad arstid Dianet välja suurenenud karvakasvu puhul jne.
Muig ja irwliine, kas olete arstid, et nii targalt kommenteerite?
 
irweliine 17. detsember 2009, kl 14.25
k: ma arst küll ei ole,aga sa vaata ikka kõiki nüansse, mitte ära rebi üht fragmenti eraldi välja kontekstist. Diane ei olegi pill jah - ta on eelkõige ravim, millega kaasneb ka pilli efekt. Muuseas nad on kõik /ka teised pillid/ mitme otstarbelised.
ja eks ole sinna ju ka kirjutatud seda ka et võivad vähki ja trombe põhjustada ja palju muud. ka see libiido teooria on samas kontekstis. Kui inimene ise tahab nii mõelda ja põhjust tuvastada - eks siis ikka on võimalik millegi peale süü veeretada.
Küll aga ei tasu mu med. teadmisi kahtluse alla seepärast seada. Soovitan juua veini või alkoholi tasakaaluks ja on su hormoonid kohe selle koha peal tagasi , kust Diane tõttu nad langevad.
vat meditsiin!
 
irweliine 17. detsember 2009, kl 14.34
nii palju ehk võin lisada,et 2 asja on nendega objektiivsed - võimalik vereerituse vähenemine ja .... tupe kuivus. Ja sedagi - kuidas kellelgi.
 
K 17. detsember 2009, kl 14.35
irweliine...alkoholi koha pealt võib Sul õigus olla. Tarbin vähe alkoholi.
Mina ei taha nii mõelda, et pillid põhjustavad libiido langust...aga tahaks olla mõne aja ilma pillideta. Kes teab, äkki tuleb seksiisu tagasi...koos punnide ja kõige muuga. :)
 
irweliine 17. detsember 2009, kl 14.58
ega ma tahtnudki väita,et üks või teine asi võimalik ei ole. Pigem üritasin näidata kui pisikestes asjades ja mõjudes me end kinni mõtleme ja ainuvõimalikke põhjusi otsime ja näeme. Loomulikult on parem kui pille ei tarbi, aga paljud meist ei saa või ei oska teisiti elada. Seks peaks olema ikka eelkõige nauding, mitte hirm / pillid ju ongi eelkõige pigem üks võimalus hirmu vähendada/ - on enda elukvaliteet ka parem. Rasedus on ka eelkõige õnn ja planeeritud õnnestumine, mitte igapäevane juhus,et äkki .....? Rasedaks tahetakse ja saadakse , mitte ei jääda kuis juhtub - kasutatagu siis pille, mõistust, enesetunnet, füsioloogiat või midaiganes - aga see ei pea seostuma mingi pideva ebakindlusega ja murega.
 
30 17. detsember 2009, kl 20.59
vot mina väidan, et pillid olid minul libiido languse põhjuseks. mees on üks ja sama, elu-olu ja elukorraldus sama. pillidega oli nii, et seks oli lausa vastumeelne, ei tahtnud mingit lähedust ega puudutusi. paar kuud pärast pillide lõppu oli olukord kardinaalselt muutunud (ja mees ikka sama).
kasutamegi juba mitu-mitu aastat kondoomi (kuigi mõne jaoks on see eriti irw). kui mehel oli valida, kas pillid ja üldse mitte seksi või kumm ja seks, siis valis viimase ja pole midagi kobisenud. ka kondoomiga harjub. praeguseks on see täiesti loomulik ja ei pane tähelegi. ja ei saa kuidagi väita, et kummiga seksides nauding puuduks.

punnid tulid muidugi ka tagasi, aga poole aastaga sain enam-vähem olukorra kontrolli alla.

ma ei saa päris täpselt aru, miks kõik sõdivad selle vastu, et pillid mõjutavad libiidot. miks ei võiks siis mõjutada? hormoonid ju mõjutavad? samamoodi mõjutavad meeleolukõikumist, naha seisukorda jne.
 
Anna 17. detsember 2009, kl 21.04
Mul oli ka sama kogemus, et eelmise mehega oli 0 libiido lõpuks. Praegusega pole mingeid probleeme ja olen juba 3 aastat jälle võtnud neidsama pille, mis eelmise mehega (Jeanine).
tihottee 15. oktoober 2023, kl 14.41
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!