Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
sügelen
 
x 10. jaanuar 2010, kl 00.46
No siin ma nüüd olen iga öö-enam jalt.kui lähen magama ja köik jääb rahulikuks,siis hakkan ma sügelema.Köik kohad ,ja ega järgi ei jäägi.Vatu hommikut jään magama jalad kakuvad ja tallad sügelevAD,SIIS SIIT JA SEALT JNE.hAKKASIN MÖTLEMA,ET EGA ÄKKI MÖNI HAIGUS SEDA PÖHJUSTA.kELLEL ON SELLIST ASJAette tulnud palun kirjutage vöi kui keegi midagi teab millega tegu.TÄpselt muidugi ei saa öelda,aga mingit infi.Aitäh.
 
vöib ka 10. jaanuar 2010, kl 01.00
olla närvidest.
 
aga 10. jaanuar 2010, kl 01.02
Kas oled vahetanud pesupulbrit?

Mõni pulber ajab kärna.
 
x 10. jaanuar 2010, kl 01.05
kasutan ma juba pikemat aega mayeri pesupulbrit,ei usu,et sellest sügelus alga ,siis kui magama minemise aeg voodis
 
t 10. jaanuar 2010, kl 02.00
vt "rahutute jalgade sündroom" google otsinguga

proovi omega 3 sisaldavaid toiduaineid ja magneesiumi juurde võtta, igasugu spasmidaga peaks viimane aitama.
Kui ikka jagu ei saa siis unehäirete arst või neuroloog, viimase juurde minekuks on vaja perearsti saatekirja.
 
k 10. jaanuar 2010, kl 03.44
Allergia on ka muidugi üks variant. Endal näiteks igasuguse tolmu(sh. õietolmu) ja hallituse ja kõige vastu allergiad. Tolmulestad või mingisugused muud tegelased armastavad just voodisse ronida. Endal põhimõtteliselt sama mure, igalpool ei kannatagi magada. Ning muidugi võib asi olla ka voodipesu materjalis.

Need on variandid, mida mina pakkuda oskan omast kogemusest, pole arst ega teadlane, seega soovitan ikka perearsti juurde minna kui vähegi võimalik, eks tema oskab siis edasi juhatada ja soovitada täpsemalt. Edu!
 
lee 10. jaanuar 2010, kl 11.28
No aga kuidas need kohas välja näevad, mis sügelevad? Kas on seal mingi lööve või punetus või hoopis vistriku moodi asjad? Ja kui hommikuks sügelus möödas, milline siis nahk välja näeb? Selle alusel võiks veel ehk midagi oletada.
 
prooviksin 10. jaanuar 2010, kl 13.55

Kui mina oleksin sina, siis enne arstide juurde jooksmist prooviksin mõnda aega magneesiumi tablette ja mingisugust ihupiima.
Need võivad isegi aidata.

Võid ka mõnele apteekrile kurta, nad vahel targemad kui arstid.
 
proovi 10. jaanuar 2010, kl 15.37
võib lihtsalt olla talvine kuiv nahk.
mine sauna, dushi all käi terve keha korralikult kareda nuustikuga üle. pärast määri märg nahk üleni õliga kokku (nt oliiviõli on täitsa ok, beebiõli ei sobi, sest on nafta).
lase ise imenduda.
pärast igapäevast dushi võid ka kasutada õli või siis mõnda kreemi. aga katsu midagi looduslikku leida, sest need lõhna- ja värvainetega jms keemiaga rikastatud tooted võivad nahka ärritada.
võid ka nt kohvipaksuga nahka koorida.
 
x 10. jaanuar 2010, kl 19.04
Sügelen sii ja sealt jalad kõik kuni reiteni ihu käed.Sügelemine algab õhtutu 11 paiku Vastu hommikut olen suutnud magama jääda vahest tabletiga vahest ilma.Nahk läheb ainult kraapimisest punaseks hommikuks see jant kadunud.Alguses ise arvasin,et magusast aga nüüd olen aru saanud et see ei ole nii.Nahk on suhteliselt puha,kui puhas ta luubiga vaadates ,aga mõtlen vistrikke pole lööbeid ei ole ja punaseks ei lähe enne kui kraabin no see on nagu tavaline sügelemine,kui kuskilt sügeleb,aga vahe selle ,et mul ei jää enamm järele ja korraga sügeleb ühest kohast näiteks põlve otsast siis järsku käe pealt siis selja jala ja nii edasi
 
mõtle sellele 10. jaanuar 2010, kl 19.14
Kodus pesen kõik rõivad pesust jopedeni, voodipesust kardinateni G1 pesupulbriga, seni oli peres oli üks allergiaga hädas.

Kui külla läheme ja ööseks jääme, magada ei saa, ainult sügelen. Järelikult viga pesupulbris.
 
äkki 10. jaanuar 2010, kl 19.25
Äkki on need närvid?
Ja võibolla on sul juba mingid sundmõtted tekkinud? Nii kui magamistuppa lähed, tekib nagu mingi Pavlovi refleks, et kohe peadki sügelema hakkama?

Katsu saada mõni rahustav tbl õhtuks, ehk aitab?

Või tee nii, et mine ühel õhtul magama oma koduste riietega, poe nendega teki alla. Rumal soovitus küll, aga arvan, et siis saad vähemalt teada, ega sul ööriided või voodipesu seda sügelust ei tekita.
Ja enne seda ära kindlasti dušši all või vannis käi, tee seda hommikul.
Kas õhtul meega teed vm kindlat asja jood-sööd, et uni parem oleks? Äkki see, mis ta ka pole, tekitab allergiat?
Päeval sa ju ometi ei sügele? Ulme!!!

Arvan siiski, et asi on väga kuivas nahas.
Ära pese ennast mingite seepide-geelidega. Arvan, et sa pole mingi mustatööline, nii et saad end küll ka palja veega puhtaks. Ja siis ohtralt kohe niisutavat ihupiima.
 
naturalist 11. jaanuar 2010, kl 08.06
mul lapsel sama hada ja just lugesin siit ja sealt selle kohta ja kui ei ole mingeid markke nagu naiteks vistrikud voi loovet siis voib olla sees moni organ voi nats tosisem viga.Aga samas kui nahk on liiga kuiv voib ka sugelema hakata.Kui mul tutar paneb peale kreemi mis on 100 natural siis lopeb sugelemine ara.
Aga ka moni ime kui mingid naha allergjad umbes tulevad kui terve elu oleme pesnud ennast igast halbade kemikaalidega ja peale maarind tonnide viisi igast naftat ja muud s..a.
Ja lopuks nahk lihtsalt annab alla.Proovi ule minna 100prossa naturaalsete toodete peale . Kui see ka ei aitta siis soovitan kontrolli minna.
 
x 11. jaanuar 2010, kl 22.22
teate arsti juurde pole ju mõtet minna tema sinuga kaasa ei mõtle-närvidest ja kõik.sÜGELEMINE TEKIB KOHE,KUI PIKALI VISKAN,OLEN UNEHÄIRETEGA INIMENE 50.A.kEEMIAT ERITI ei kasuta,no eks kuskil ikka on aga vähe.Nahk küll kuiv.Eitea mis sisemiselt võtta, või mingi aine puudus.
 
Mull 12. jaanuar 2010, kl 17.45
Mul on sama häda juba ligi kuu aega. Kasutan loodustooteid (nii pesuvahend kui kehaõlid), uusi asju pole menüüsse võtnud. Vahin öösel oma nahka, täiesti puhas. Ei kujuta ette, mida siin kontrollida. Nahaarsti juurde minek osutub ilmselt tühikäiguks. Kui just oleks meeldiv inimene, kes vaataks mulle otsa ka, oleksin nõus. Praegu pole sellist leidnud.
 
naturalist 13. jaanuar 2010, kl 04.17
eile raakisin uhe alternativ medicine doctoriga sellest ja tema arvab et voib olla probleem vees millega me peseme ,et on kloriid sees.
Ja tema soovitas proovida panna vanni vette ukskoik mis juurvilja voi juurvilja pelase ,hoida seal vees nii pool tundi voi nii ja siis vanni minna. Nimelt juurvili pidi koik kloriidi endasse tombama.
Ma igatahes proovin ara.
Ja see doctor on kuulus vahemalt siin maal kus mina elan.
 
just 13. jaanuar 2010, kl 10.28

Keegi siin kirjutas, et sai abi kui pesupulbri vahetas välja teise vastu.

Mina vahetasin koduhoolduse vahendid kõik välja. Pole ime, kui allergik sügelema hakkab, kui pesupulbri, mis pesust välja ei tule, mähis ümber ihu ja öösel linades olevaga pesupulbriga asi jätkub.
Nüüdsest meie peres kas GNLD G1 pesupulber või MiniRisk.
 
kogemus 13. jaanuar 2010, kl 10.53
minul kadus suurem sügelus ära, kui võtsin ära lambakatte lina alt ja vahetasin välja villase teki. nüüd aegajalt sügelen voodis, aga siis olen unustanud ennast kreemitada.
 
lakshwie ai s 21. detsember 2023, kl 12.15
kuidas sellest sügelemisest lahti saab?
olen juba pikemat aega sügelenud enne ei olnud midagi, arvasin et akki on sugelised kuna sobranna rǎäkis et tal oli ja mida veel, 2 nädalat hiljem sugelesin mina kohe googeldasin et mis voib olla aga just vahetasime pesupulbrit, olen sügelenud pärast seda kui pesupulbrit vahetasin ema küll arvad et akki voib asi olla beebipillides, suletekkis voi pesupulbris, mees hakkas kurtma nüüd et järsku sügeleb ja tekivad vaikesed punnid, tean et tal sulgede vastu allergia, kas asi võib olla pesupulbris, nüüd eile tellisime amway pesupulbri, kas keegi palun oskab aidata ma tahaks olla normaalne inimene kes ei sügele. :)
 
grupp halvikuid III osa 27. detsember 2023, kl 01.18
Meil on grupp halvikuid, kes kutsuvad esile sugelemist, rikkudes soolikaid sa ei nae neid, nad on kogu aeg su korval. Nad kasutavad kemikaale sinu teadmata. Lahed segaseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!