Tervisemure
Uroloogid Tanel Muul ja Mihhail Zarkovski Tartust
x 24. juuni 2010, kl 09.31 |
Tere!
Kas keegi oskab midagi nende kahe arsti kohta öelda? Võtavad siis mõlemad vastu Maarjamõisa Polikliinikus. Kumb on targem ja usaldusväärsem ning suhtumiselt/ olekult sümpaatsem? Dr Zarkovski on vist veel suht noor, aga ikkagi on ta asjalik ning hea arst? millises vanuses see teine arst on?
Mul juba mitmeid aastaid pidamatusega suuri probleeme, nyyd oleks vaja uroloogi juurde minna, et probleemile lahendust saada, mis te arvate, kumma arsti ma valima peaks?
Ise olen 18.
Tänan vastuste ja abi eest!!!!!!!!
Kas keegi oskab midagi nende kahe arsti kohta öelda? Võtavad siis mõlemad vastu Maarjamõisa Polikliinikus. Kumb on targem ja usaldusväärsem ning suhtumiselt/ olekult sümpaatsem? Dr Zarkovski on vist veel suht noor, aga ikkagi on ta asjalik ning hea arst? millises vanuses see teine arst on?
Mul juba mitmeid aastaid pidamatusega suuri probleeme, nyyd oleks vaja uroloogi juurde minna, et probleemile lahendust saada, mis te arvate, kumma arsti ma valima peaks?
Ise olen 18.
Tänan vastuste ja abi eest!!!!!!!!
y 25. juuni 2010, kl 12.45 |
Minu emal oli sama häda, soovitati igasugust võimlemist teha, aga midagi ei aidanud. Dr. Muul tegi talle opi, tõstetakse põit üles ja praeguseni kõik ok, see oli ikka väga mitu aastat tagasi juba. Nõua ikka ise oppi, ega nad algul hakkavadki ise ka soovitama igasuguseid harjutusi, mis tegelt üldse ei aita.
y 25. juuni 2010, kl 12.48 |
Inkotuba 29. juuni 2010, kl 19.10 |
Põievaevustel võib olla erinevaid põhjuseid nt rasedus, teatud ravimid, kõhukinnisus, põiepõletikud jne Suurt rolli uriinipidamatuse kujunemisel omavad rasedus ja sünnitus. Nõu tasub küsida naistearstilt ja/või uroloogilt. Alahindama ei pea ka vaagnapõhjalihaste treeningut www.kuivaks.ee lehelt saab tasuta tellida DVD vastavate harjutustega. Samalt lehelt saab ka täiendavat infot uriinipidamatuse kohta ja on võimalus küsida professionaalidelt nõu.
Jaana-Aishah 16. oktoober 2018, kl 08.29 |
Mul on väga kahju,kuid mina ei pea dr Žarovskist midagi,kuna ta jättis minu eesnäärmevähiga isal rohud ära tervelt kuueks kuuks ja nüüd on vähk ajanud oma siirded juba laiali.....minu jaoks on see arst süüdi minu isa tahtlikus tapmises.
Töötan ise ka haiglas ja olen uurinud palju selle kohta,ning kuulen kõigilt,et see on ennekuulmatu,et vähihaige 6 kuuks rohtudest ilma jäetakse.
Töötan ise ka haiglas ja olen uurinud palju selle kohta,ning kuulen kõigilt,et see on ennekuulmatu,et vähihaige 6 kuuks rohtudest ilma jäetakse.
Viimasele 17. oktoober 2018, kl 01.19 |
Haiglas töötab ka põhiharidusega mittemeedikuid. Kas olete arst või proviisor? Ravimitel on erinevad kõrval- ja KOOSmõjud. Ehk oleks ravi jätkamisel patsient paari kuuga surnud?
Need "eesnäärme ravimid" mida mina hetkel googlest vaatasin (olen õde), mõjuvad prostata vähile soodsalt, rääkimata lõppstaadiumis vähist. Vaadake ise ravimite SPCsid või uuringuid! Ei tea küll millisest ravimist jutt, kuid kõik ei ole alati must-valge, kuigi tundub. Oleksite võinud arstilt ENDALT küsida, selle asemel, et hiljem kedagi tapmises süüdistada.
Saan aru, et kaotusvalu on suur, aga mõelge palun ka inimesele keda solvate - ka talle teete haiget ju. Milleks kaevate üles kaheksa aastat tagasi tehtud teema selleks, et kellelegi halba soovida?
Need "eesnäärme ravimid" mida mina hetkel googlest vaatasin (olen õde), mõjuvad prostata vähile soodsalt, rääkimata lõppstaadiumis vähist. Vaadake ise ravimite SPCsid või uuringuid! Ei tea küll millisest ravimist jutt, kuid kõik ei ole alati must-valge, kuigi tundub. Oleksite võinud arstilt ENDALT küsida, selle asemel, et hiljem kedagi tapmises süüdistada.
Saan aru, et kaotusvalu on suur, aga mõelge palun ka inimesele keda solvate - ka talle teete haiget ju. Milleks kaevate üles kaheksa aastat tagasi tehtud teema selleks, et kellelegi halba soovida?
Lisa postitus