Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kaaliumi puudus mida teeb?Kas kellegil kohe ametlikult see kindlaks tehtu?
 
Häli 25. aprill 2018, kl 23.34
Maire Aug, jagan natukene oma teadmisi kuid soovitan ka ise sellel teemal uurimistööd teha :). Lugesin selle teema kohta natuke inglisekeelsest veebist. Mina sain asjast aru nii, et kui rütmi häired on põhjustatud kaaliumi puudusest, siis aitab. Samas kaaliumi päevane toidust või muust allikast saadav kogus peaks olema 4500 mg kanti. See eeldaks, et sööme väga suurtes kogustes juurvilju ja salatit.. mis on väheusutav, et keegi ilma kindla eesmärgita nii palju sööb. Seega kaaliumi võib võtta igal juhul. Seda peaks kindlasti balanseerima ka teiste mineraalidega. Ja kindlasti võib vähendada toidus süsivesikuid ning suurendada heade rasvade hulka kuna see aitab organismi igasuguste hädade vastu.
 
Greta 27. mai 2018, kl 21.01
Tere Maire Aug. Minule on tehtud ka südame sondeerimine või kateeterablatsioon või kuidas iganes seda nimetatakse. Minule jäid sellest rütmihäired. Keemilisi ravimeid üldse võtta ei saa, teeb vahelöögid veelgi sagedasemaks ja hullemaks. Parimad looduslikud vahendid, mis on aidanud, on viirpuu vedelekstrakt ja Q10 (viimast soovitab arst võtta vähemalt 3 kuud jutti, siis 3 kuud paus ja jälle 3 kuud järjest. Ja kuna magneesium on ka suur südamesõber, siis kõige lihtsam oleks igaõhtune magneesiumijalavann, mis muuhulgas, teeb tallanaha häsi pehmeks ja ilusaks. Et kui purgist võtta ei soovi. Kuidas sul on hemoglobiini ja ferritiini näitaja, D-vitamiin? Omast kogemusest võin öelda, et mina ei kogenud rütmihäiretes mingit vahet, kas d vitamiin oli madal või üle normi. Kui aga ferritiini tase sai floradiks rauamahlaga paremaks, läks ka südametöö paremaks. Praeguse seisuga peaks mul olema kõik näidud korras. Hiljuti käisin magnetresonantsuuringul, seal tuli välja, et kaaliumit võiks juurde võtta, olen kartnud seda võtta, kuna teadsin, et see langetab vererõhku ja siis lähevad vahelöögid hullemaks. Vererõhku ta langetama ei pidanud, ma ei tea, pean selle kohta uurima. Toitun ma ka südamesõbralikult. Muide ka naissuguhormoonid mängivad suurt rolli. Näiteks naistel, kellel päevad ära jäävad, emakas või munasarjad lõigatakse, tekivad samuti (mitte kõigil) südamega häireid. Sa lõpuks pead leidma endale lihtsalt selle, mis sind enim aitab. Mina olen teemat uurinud juba aastast 2015, õpin siiani veel. Olen katsetanud igasuguseid imevahendeid ja mitte nii imevahendeid. Tegelikult on südamele veel suurepäraseid toetajaid - omega 3 (kõige lihtsam jahvatad endale lusikatäis linaseemneid toidu sisse kord päevas), E-vitamiin (väga maitsev on Estvita nisuiduõli, rahakotisõbralik ka), C-vitamiin, nurmenukutee (ühest vanast ravimtaimede raamatust leitud info), vee joomine, kaalium ja LIIKUMINE :) Loodan, et leidsid enda jaoks siit midagi! Parimat, Greta
 
Greta 27. mai 2018, kl 21.25
Ja ma lisan veel, et meie apteekides ja isegi tervisepoodides on tihti toidulisandid väga kallid ning sisaldavad liiga palju muid lisaaineid. Jälgi ja loe alati lisaaineid. Samuti ühendid, et kuidas need omastuvad. Hästi omastuvat magneesiumit näiteks on meie apteegis vaid mõned preparaadid (võiks olla tsitraat, glükonaat, tauraat, malaat ... viimast kolme mg ühendit meie apteekides üldse polegi vist). Rahvusvahelises südamehädas olevas grupis on paljud leevendust saanud just magneesiumtaurate ühendist, ise pole proovinud. Odavam on tellida iherb.com lehelt, kui osta Eestist mõningaid asju. Eestist ostan ma nt viirpuu vedelekstrakti apteegist, estvita nisuiduõli (kuigi sellega on tulnud pikem paus nüüd). Panangin on aidanud paljusid. Kui see ei sobi, siis on meie apteegis veel 2 varianti - üks on vees lahustub biomagneesiujm biokaalium pulber, mida ise pole proovinud ja Panasil (magtsitraat, kaaliumtsitraat) kapslid.
bathsheb 30. november 2020, kl 09.16
Kaaliumi tabletid - https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Potassium-Cit... Soovitan.
AID8235 - saad selle koodiga 5% alet!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!