kõik pole kuld, mis hiilgab ja kõik pole tõsi, mis netis kirjutatakse.
Kogu see jutt toitumise ümber on muutunud suisa hüsteeriliseks. Äkki on kõigil üleöö ilmnenud gluteenitalumatus, samamoodi ollakse äkitselt allergilised piima ja piimatoodete vastu. Mõni aeg tagasi jaurati soola kahjulikkusest, nüüd on selle asemel suhkur valgeks surmaks muutunud.
Aru ei saada, et kõige enam kasu toiduhüsteeriast lõikavad tootjad, kes n tervisliku kauba eest prisket hinda küsivad. Kõik need nn toor-, töötlemata-, täistera- ja misiganes tooted on kallimad kui töödeldud. Huvitav, kui töötlemise peale ressurssi ei kulutata, siis miks on toote hind isegi kordi kõrgem?
Kogu maailm sööb valget leiba, Itaalias süüakse pitsat ja pastat. Mis ime läbi nemad küll ikka veel elus on ja miks nad paksud pole?
Kogu eestlaste häda algas siis, kui turule ilmusid soome margariinid ja küpsetised, kus neid kasutati. Siis asendati suhkur "tervisliku" aspartaami ja fruktoosisiirupiga, lisaks õgime pooltooteid ja siis imestame, et inimesed aina paisuvad.