milles probleem Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> teed supi köögiviljadest ja püreestadki neid. Kõrv
> its, kaal, porgand, sibul, kartul, pastinaak, must
> juur, paprika (isegi pirn sobib teatud kombinatsio
> onides) - mis iganes.
> mis see juust siia puutub
> ?
Ma ka ei saa aru, mis püreesuppi need juustud puutuvad?
Siin ükls eriti lihtne retsept, võib ju midagi juurde panna, püreesupis saabki kõik ära kasutada, siin vaid kartul ja porru:
2 portsjonit, koostisosad:
500 g kartuleid
1 suur porru
7 dl köögiviljapuljongit
veidi soola vajadusel
musta pipart
maitsestatud 1 tass hapukoort või ruoanlaittofraichea
petersell
Kooritud kartulid lõika kuubikuteks (keeb kiiremini). Poolita porru, pese ja lõika rõngad. Lisa köögiviljapuljongit. Keeda 20-30 minutit ja siis püreesta saumikseriga. Lisa koor (vm) ja kuumuta keemiseni. Kontrolli maitset ja puista hakitud peterselli.