Siis oleks head ja lihtsalt toorelt marineeritud räimed, mis esialgu kangema marinaadiga paariks tunniks tõmbama pannakse koos sibulatega ja siis edasiseks veidi lahjem marinaad. Kui toorelt marineeritud räimed sisse lüüa, peaks täpsed kogused saama
Guugelda, nagu eespool soovitati, retsepte on palju. Näiteks http://www.siitnurgastjasealtnurgast.ee/2013/08/eriti-head-toorelt-marineeritud-raimed.html
"siitnurgast ja sealtnurgast" retseptis koguste järgi tehes oli minu jaoks esimene marinaad liiga äädikane, tappis kala ära. Kuigi teises marinaadis annab sidrun head maiset, on seda haput kokku liiga palju ja ei maitsenud, mees ei söönud üldse. Mina teen tavaliselt esimese poole nõrgema äädikaga ja teisele ei lisa hapet üldse, lihtsalt kala sibulaga vaheldumisi ja õli peale.