teemaalgataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nojaa, aga on ka nagu ütlesin hallituse täppe peal
> , sinakas/rohelised nagu halvaks läinud toodetel,
> leival saial tekkivaf kotis pikaajalisel olekul jn
> e. Kui sügavkülma panna, kas see toote sulatamisel
> väga rikub ära?
Oi ei, üldse ei muuda suitsuvorstil midagi külmutamine/sulatamine! See peaks ikka väga vilets vorst olema, kui mahlad välja voolaks. Tavaliselt ju külmutataksegi, sa ei saa enamasti üldse vahest aru.
Ma viskan alailma vorste sügavkülma, aastakümneid. Õhtul tõstan ühe tavakülma ja hommikuks on täitsa ok süüa. Kusjuures - mulle meeldib eriti just veel pookülmunud vorstist viile lõigata:)
Ja mida njahh kopis nn hallituse kohta, mis pole päris hallitus, see on üks asi. Aga ka päris hallitus suitsuvorsti kestal ei tee midagi kurja. Nad ikka lähevad hallitama. Need pole ohtlikud seened. Kuigi kvaliteeti ka ei näita.