Kööginõu
vahvlitort
a 22. jaanuar 2002, kl 13.32 |
Mina oskan. :))
Eks neid ole erinevaid, aga mina kord tegin nii, et ostsin poest vahvlilehed ja sinna kihtide vahele panin iirise-või segu. Pealmise kihi ka iirise-või segu, selle pehmus sõltub või hulgast iirise sees. Ja külma. Seda võib tordina kasutada või nagu mina tegin - lõikasin ruutudeks ja pakkusin kui küpsiseid.
Eks neid ole erinevaid, aga mina kord tegin nii, et ostsin poest vahvlilehed ja sinna kihtide vahele panin iirise-või segu. Pealmise kihi ka iirise-või segu, selle pehmus sõltub või hulgast iirise sees. Ja külma. Seda võib tordina kasutada või nagu mina tegin - lõikasin ruutudeks ja pakkusin kui küpsiseid.
kate 22. jaanuar 2002, kl 14.09 |
mia 22. jaanuar 2002, kl 15.06 |
Hasti hasti hea (ja rammus ka( ja lihtne ka(on selline v.tort...
Tuleb varuda poes(turul( muudavaid vahvlilehti(kas siis soovitavalt ummargused voi kandilised(.Purk kondentspiima,pakk(voib ka natsa vahem( void, tunde/ maitse jargi kakaod ja uks vaike sokolaad.
Sulatatud voi sega kondentspiimaga,lisa kakao.Aseta vahvlilehed ukshaaval alusele ja pane peale moksi.Koige peale ka.Ja siis voib veel riivsokolaadi ka peale puistada.
Lopuks voiks tort kulmkapis moned tunnid taheneda..
Vabandan kummaliste vahemarkide parast
catry 23. jaanuar 2002, kl 10.59 |
Vihv 23. jaanuar 2002, kl 11.38 |
a 23. jaanuar 2002, kl 12.12 |
Krista 23. jaanuar 2002, kl 12.54 |
väikeMy 23. jaanuar 2002, kl 13.00 |
maia 23. jaanuar 2002, kl 13.21 |
pipi 24. jaanuar 2002, kl 12.42 |
K 01. märts 2002, kl 01.20 |
Lisa postitus