Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
tatrapuder
 
Memm 16. veebruar 2002, kl 05.51
Meie tegime tatart maksaga. Siuke maksakastme moodi ja keedetud tatraga segada või lasta ka koos podisema. Nii nämma. Ja retsepti saime nii et mehega arutasime et teeks tatraga midagi. Mõtlesime kuidas, ma ei tea, mis ma mehele pakkusin et võiks sellega teha ja mees selle peale, et kas ikka maksab. Mina et maksaga? Ok, ju siis proovime ja kehitasin õlgu. Ja tegemise ajal läksime vaidlema, kes selle variandi välja pakkus (et kuidas teha tuleb). Ja siis tuli välja et siuke äpardus :)
Aga nii nämma tuli, et poleks uskunudki. Soovitan soojalt.
 
perenaine 16. veebruar 2002, kl 11.46
minu mehel on kombeks kodus kõik supid,pudrud, juurika hautised külma piimaga üle valada, vahest veel paneb majoneesi,hapukoort ja ketshupit ka juurde, selline möks, aga vat talle meeldib nii. Selline teguviis alguses pani mõtlema, et kas mu toidul pole maitsest, aga lihtsalt tal kombeks, no ütle nüüd, maitse asi.
 
Memm 16. veebruar 2002, kl 20.28
Oi kui palju nüüd minu teksti tuli :) Aga eile kui sisestasin viskas ette errori lehe ja ütles et viga jne. Üritasin uuesti ja sama viga no jah tegelt minu arust see siia ilmuda ei saanudki sest alati andis veateate :I sorry igatahes :)
 
mirr 18. veebruar 2002, kl 11.31
kusjuures p@ris huvitavaid ja h@id retsepte tatrahelvestest on "Heleni retseptiraamatus" mis on kaasas "hele" tatrahelveste pakiga.
 
eve 21. veebruar 2002, kl 12.41
väga hea on tatraga (mina teen sõmera eelnevalt õlis pruunistatud) vot selline ÕUNALIHA (mina teen sealihast): tambitud lõigud (~20 tk ehk 3 pannitäit)pruunistada kiiresti võis, siis ahjupotti laduda,(kuna või kõrbeb kuumaga ära siis iga kord peale praadimist natuke kuuma vett pannile ja kallan ahjupotti) liha peale sool, pipar, pitsamaitseaine, karri, natuke suhkurt; nii mitu kihti, nurkadesse 4 toorest keskmist sibulat ja 2 keskmist õuna (lõigata pooleks) sibulad ja õunad jätan nii suurteks sellepärast et mõned pereliikmed neid väljakorjata saaksid, kui pannileemega liha ära ei kata natuke vett juurde ja ahju. kõige parem tuleb selle söögi juures see kaste, no ja liha ka muidugi.
 
riina 27. veebruar 2002, kl 11.08
Tatrapuder on ahjus hautatult palju parem kui keedetult, minu arvates. Aga söön seda piimaga, meie suguvõsas kogu aeg niiviisi tehtud :-) Ja vahetevahel ka guljaššiga, ka väga hea.
 
female 28. veebruar 2002, kl 21.33
aga kas keegi lihtsalt suhkruga ei söögi???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!