Kööginõu
tatrapuder
Memm 16. veebruar 2002, kl 05.51 |
Meie tegime tatart maksaga. Siuke maksakastme moodi ja keedetud tatraga segada või lasta ka koos podisema. Nii nämma. Ja retsepti saime nii et mehega arutasime et teeks tatraga midagi. Mõtlesime kuidas, ma ei tea, mis ma mehele pakkusin et võiks sellega teha ja mees selle peale, et kas ikka maksab. Mina et maksaga? Ok, ju siis proovime ja kehitasin õlgu. Ja tegemise ajal läksime vaidlema, kes selle variandi välja pakkus (et kuidas teha tuleb). Ja siis tuli välja et siuke äpardus :)
Aga nii nämma tuli, et poleks uskunudki. Soovitan soojalt.
Aga nii nämma tuli, et poleks uskunudki. Soovitan soojalt.
perenaine 16. veebruar 2002, kl 11.46 |
minu mehel on kombeks kodus kõik supid,pudrud, juurika hautised külma piimaga üle valada, vahest veel paneb majoneesi,hapukoort ja ketshupit ka juurde, selline möks, aga vat talle meeldib nii. Selline teguviis alguses pani mõtlema, et kas mu toidul pole maitsest, aga lihtsalt tal kombeks, no ütle nüüd, maitse asi.
Memm 16. veebruar 2002, kl 20.28 |
mirr 18. veebruar 2002, kl 11.31 |
eve 21. veebruar 2002, kl 12.41 |
väga hea on tatraga (mina teen sõmera eelnevalt õlis pruunistatud) vot selline ÕUNALIHA (mina teen sealihast): tambitud lõigud (~20 tk ehk 3 pannitäit)pruunistada kiiresti võis, siis ahjupotti laduda,(kuna või kõrbeb kuumaga ära siis iga kord peale praadimist natuke kuuma vett pannile ja kallan ahjupotti) liha peale sool, pipar, pitsamaitseaine, karri, natuke suhkurt; nii mitu kihti, nurkadesse 4 toorest keskmist sibulat ja 2 keskmist õuna (lõigata pooleks) sibulad ja õunad jätan nii suurteks sellepärast et mõned pereliikmed neid väljakorjata saaksid, kui pannileemega liha ära ei kata natuke vett juurde ja ahju. kõige parem tuleb selle söögi juures see kaste, no ja liha ka muidugi.
riina 27. veebruar 2002, kl 11.08 |
Lisa postitus