Kööginõu
heering
mõtlik 20. veebruar 2002, kl 22.13 |
tervitus
asi selline, et oavastasin oma elukaaslase kolimise järel sügavkülmast heeringafilee (nõrgalt soolatud).
ja probleem selles, et väga harva, kui ma heeringast midagi söön, aga ära see filee vaja tarvitada on, sest läheb teine muidu iidvanaks juba.
neid pagana rulle ärge soovitage, vaid ehk oskab keegi anda mingit huvitavat retsepti, et midagi teha ja et see pagana heeringamaitse natukenegi ära kaoks :(
asi selline, et oavastasin oma elukaaslase kolimise järel sügavkülmast heeringafilee (nõrgalt soolatud).
ja probleem selles, et väga harva, kui ma heeringast midagi söön, aga ära see filee vaja tarvitada on, sest läheb teine muidu iidvanaks juba.
neid pagana rulle ärge soovitage, vaid ehk oskab keegi anda mingit huvitavat retsepti, et midagi teha ja et see pagana heeringamaitse natukenegi ära kaoks :(
Kati 21. veebruar 2002, kl 12.33 |
Viska ära !!! Kui heeringamaitset ei kannata.
Muidu võiks ära sultada, hapukoorega üle valada, muna ja sibulat peale hakkida ( kõike ikka uhkelt )ja koos keedukartuliga nahka pista. Kui mäletate , siis üks veneaja sünnipäevalaua kohustuslikke "kaunistusi ". Nüüd jälle paljudes kohtades näha, proovisin isegi vanaasta õhtul pakkuda ja läks mis ludises.
Muidu võiks ära sultada, hapukoorega üle valada, muna ja sibulat peale hakkida ( kõike ikka uhkelt )ja koos keedukartuliga nahka pista. Kui mäletate , siis üks veneaja sünnipäevalaua kohustuslikke "kaunistusi ". Nüüd jälle paljudes kohtades näha, proovisin isegi vanaasta õhtul pakkuda ja läks mis ludises.
Kati 21. veebruar 2002, kl 12.33 |
Viska ära !!! Kui heeringamaitset ei kannata.
Muidu võiks ära sultada, hapukoorega üle valada, muna ja sibulat peale hakkida ( kõike ikka uhkelt )ja koos keedukartuliga nahka pista. Kui mäletate , siis üks veneaja sünnipäevalaua kohustuslikke "kaunistusi ". Nüüd jälle paljudes kohtades näha, proovisin isegi vanaasta õhtul pakkuda ja läks mis ludises.
Muidu võiks ära sultada, hapukoorega üle valada, muna ja sibulat peale hakkida ( kõike ikka uhkelt )ja koos keedukartuliga nahka pista. Kui mäletate , siis üks veneaja sünnipäevalaua kohustuslikke "kaunistusi ". Nüüd jälle paljudes kohtades näha, proovisin isegi vanaasta õhtul pakkuda ja läks mis ludises.
Kati 21. veebruar 2002, kl 12.34 |
Venice 21. veebruar 2002, kl 15.19 |
prrrrrrrrrrrrrr 22. veebruar 2002, kl 11.39 |
Piggy 22. veebruar 2002, kl 17.25 |
Haki filee umbes 1-1.5 cm laiusteks ribadeks.Koori keskmise suurusega sibulaid 2tk ja lao kihiti purki. Peale vala marinaad.
Võta vett lahusta sinna natuke soola ja natuke suhkrut (suhkrut 1/3 soola kogusest) ning veidi äädikat maitse, kui tunned, et midagi on vaja nendest komponentidest lisada siis lisa. Sobib nii leiva peale kui-ka kuumade kartulite juurde.
Võta vett lahusta sinna natuke soola ja natuke suhkrut (suhkrut 1/3 soola kogusest) ning veidi äädikat maitse, kui tunned, et midagi on vaja nendest komponentidest lisada siis lisa. Sobib nii leiva peale kui-ka kuumade kartulite juurde.
mõtlik 23. veebruar 2002, kl 12.27 |
Lisa postitus