Kööginõu
koogipulber
miisu 25. veebruar 2002, kl 21.34 |
Kusjuures olen tähele pannud et poes müüdavad koogipulbrid (juubeli, erika jne) on päris mugavad valmistamaks kooki kiiresti ja odavalt .Maksavad nad ju umbes 12 krooni pakk ja on vägagi kvaliteetse maitsega. Viimasel ajal olen katsetanud igasuguseid lisandeid neile juurde segada , nagu näiteks kohupiima, puuvilju(kuivatatud aprikoose), shokolaadilaaste, pähkleid .Keegi ei arvaks et poest ostetud:))) Ja ise mõtlen uhkusega et vaat milline kook ja milline kokkuhoid . Hihi , nagu reklaamis:P
a4 26. veebruar 2002, kl 09.38 |
Memm 26. veebruar 2002, kl 09.45 |
Katariina 26. veebruar 2002, kl 11.21 |
ma tihti ostan Vilma koogipulbreid, eriti meeldib Erika.
Segan veega, kallan taigna küpsetusvormi. Taignale panen peale (vajuvad nagunii sisse) külmutatud kirsse, või musti sõstraid ning kallan üle hapukoore seguga.4spl hapukoort (võib ka rohkem) + 2 muna + suhkrut veidi ja vaniljet. See munasegu hoiab marjatäidise mahlasena koogi sees.
Noh ja ahju küpsema.
Segan veega, kallan taigna küpsetusvormi. Taignale panen peale (vajuvad nagunii sisse) külmutatud kirsse, või musti sõstraid ning kallan üle hapukoore seguga.4spl hapukoort (võib ka rohkem) + 2 muna + suhkrut veidi ja vaniljet. See munasegu hoiab marjatäidise mahlasena koogi sees.
Noh ja ahju küpsema.
M 26. veebruar 2002, kl 13.43 |
Lisa postitus