vahvlitordi vahele tahaks seda kuumutatud kodenspiima (mõnusalt iiriseline). müüakse ka keedetuna - andke palun nõu, kust keedetud kodenspiima leida. olen küll silma lahti püüdnud hoida, aga pole kuskil märganud. olge palun abiks. arvan et aja ja elektrikulu ei ole isekeetmist ja möllamist väärt.ette tänades
Jah, umbes 2 tundi tuleb veevannis seda plekkpurki keeta. Stagnaajal sai pidevalt nii tehtud ja elektrikulu ju mõnevõrra on, kuid muud möllamist küll pole. Lihtsalt aeg-ajalt pilk potti heita, et ega vesi ära pole keenud. Siis purk korra külma vee alla, veel pisut oodata, et näppe âra ei kõrvetaks, siis purk lahti keerata ning kogu lugu.
assaa! Mulle nii maitseb karamell! Selline tunne on küll et kui selle ära keedan , siis enne purgiõhja pidama ei saa...pistaks näppu sinna vist koguaeg ja nooliks:)