teha nagu tavaliselt. Täidised: sink, juust, seened, hakkliha, igat sorti lihatooted + juustu, keerata rulli ja torgata ahju. Kui külmalt siis veel pasteet, kodujuustu salat, suitsukalafilee, suvaline lemmiksalat. Absoluutselt kõik, mis pähe tuleb ja maitseb
Õhukeste pannkookide jaoks tee tainas piimaga ja vedelam. Kuumale pannile väike tilgake õli ja tainas keeruta õhukeselt üle panni. Soolane täidis- kana filee(võib ka rinnaliha)-maitsesta broileri maitseainega, pruunistad ja lisa porru ning paprika- praed needki pehmeks ja lisad veel ananassi tükikesed. Pannkoogid võib hiljem ajus koos täidisega üleküpsetada ja serveerid kodujuustu-hapukoore kastmega.
ms, hapsiga tulevad mõnusad pannikad, eriti siis kui minimaalselt õli panna, peaaegu õlitud ja hästi õhukesed... (ka panni kallutada, kui taigen lusikaga pannile panna)