Mina teen niiöelda vale seljankat nii:Taised sea-,looma-, ja kanafilee õhukesed ribad panen keema,kui tekib keemisvahtu tuleb see ära korjata.Samal ajal hakin sibula hästi peeneks ja panen pannile vähese õliga praadima,lased kuldpruuniks ja lsad ka viilutatud porgandi.Lased kaane all veidi haududa ja lisa tomatipasta,lased keematõusta ja siis vala segu liha juurde.Kui soovid võid liha leeme ka läbi kurnata.Siis kui supike vaikselt podiseb lisa veidi kartulit,hpukurki(mida hapum seda parem) ja ka veidi viineri tükke.Lase keeda kuni kõik on ilusti pehmed.Enne söömist las supp seisab vähemalt paar tundi.Siis hakkab alles õige maitse tulema.
5 liitri supi jaoks (kogused ei ole väga täpsed):
200 g sea liha,200 g loomaliha,200 g kanafileed(liha ilma pekita),100 g tomatipastat,2 keskmist porgandit,1 sibul,2 kartulit,2 hapukurki,5 viinerit.Mina saan5 liitrise poti pea ääreni. Head isu.