Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kuidas keeta pelmeene ...
 
libanõiale 27. august 2013, kl 09.44
No äkki siis lõpuks seletad, milleks seda õli lisad, kui maitset ka ei jää? Kas arvad, et muidu on vähe kaloreid või miks, äkki seletad siis?
 
TIINA 30. august 2013, kl 12.46
Vesi potti(no ikka parajalt),las läheb keema,siis leht loorberi,törts äädikat(sidrunimahla),paar tera terapipart,soola(puljongi kuubikut).Ja siis pelmeenid sisse,kui pinnale tõusevad,siis ei võtagi veest välja,sest keedan alati korraga ainult niipalju,kui pere ära sööb. Juurde hapukoor+tükeldatud(ime pisikesteks tükkideks) mugulsibul+veidi soola+till.JA NII ONGI:-))) NÄMM-NÄMM!
 
n39 02. september 2013, kl 18.11
Õudne lugeda, mis jälkust mõned söövad...
 
Sirtsu33 04. oktoober 2017, kl 18.23
Hea vana teema, aga keedetuna otse tõsta vahukulbiga taldrikule ja peale tükeldatud sinihallitusjuustu, törts hapukoore/majoneesi/küüslaugu/tilli isevalmistatud kastet kürvale ja nommnomm.
 
Milleks? 01. juuli 2019, kl 20.12
Milleks sul seda vett pärast vaja? :D
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!