Millegipärast kardan, et kui käärimiseprotsess käib, siis paugutab korgid pudelitelt, peaks ikkagi maha käima, ise olen teinud ankrus, manomeeter peal.
pole kuulnud, et kalja ankrus tehakse. vähemalt kuivast kaljapulbrist tehtu pidi päev-paar lahtiselt seisma ning siis villiti pudelitesse ja külma. loomulikult isetehtud kali ei säili kuid ja nädalaid vaid on kohe tarvitamiseks.
Ei teinud kaljapulbrist vaid õuntest ja pärmist-suhkrust, pärast pidi pudelitesse panema ja toatemperatuuril mõned päevad seista laskma, siis valmis. Ainult ei tea, millal piisavalt ämbris seisnud, et pudelitesse panna.
Käisin täna Vaeste Patuste Alevi Nazi magazi meie poes allahinnatud 99 senti Tanheiser kali Hiljem vaatan vaat et aegumisaega pole enam nähagi va kolm risti selle asemel siis ikka märkasin 08.11.23 Ja sellest veel vähe müüja närakas pani täishinna kuigi kaks kollase sildiga kleepsu oli peal. Ma siis vaatasin etiketti lähemalt et kas on Ukraina toode et patriotismi tunded käivad üle pea aga ei Läti laga. Vat kus äri sellise seateo eest oleks 40 aastat tagasi neil minek olnud seda ka paremal juhul halvemal juhul kohe seina äärde. Ei ma ütlen teile ausalt kui Jeesus peaks maa peale tulema ja hakkama surnuid üles äratama nagu Jehoova Tunnistajad räägivad siis tema peaks kõige esimesena Stalini üles äratama kõik on nii umbrohtu täis.