Kööginõu
marinaad:)
kassu 02. aprill 2002, kl 18.56 |
zoocoll 04. aprill 2002, kl 12.37 |
Mesi, ca 1,5 dl
Veiniäädikas ca 0,5 dl (aga soovitan proovida ka viskiga!)
Toiduõli ca 0,5 dl
vürtse või vürtsisegusid (ilma soolata!)
Ained segi kloppida, liha peale valada, segada läbi. Aeg-ajalt segada veel. Lasta tõmmata ca 3 tundi (toatemperatuuril). Peent soola lisada küpsemise teisel poolel. Võib ka nii, et marinaadile, mis on lihast järgi jäänud, lisada soola või sojakastet ning sellega pintseldada liha küpsemise ajal.
Veiniäädikas ca 0,5 dl (aga soovitan proovida ka viskiga!)
Toiduõli ca 0,5 dl
vürtse või vürtsisegusid (ilma soolata!)
Ained segi kloppida, liha peale valada, segada läbi. Aeg-ajalt segada veel. Lasta tõmmata ca 3 tundi (toatemperatuuril). Peent soola lisada küpsemise teisel poolel. Võib ka nii, et marinaadile, mis on lihast järgi jäänud, lisada soola või sojakastet ning sellega pintseldada liha küpsemise ajal.
Lisa postitus