Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
puuviljad tarretises
 
kata 19. august 2002, kl 15.20
Öelge palun , kui ma teen puuvilju tarretises-kas siis peaks tegema tarretise mahlast ja zelatiinist? Poetarretised on kuidagi keemia maitsega:( Ja kaua selline asi külmkapis säilib?
 
Tirts 21. august 2002, kl 11.14
Olen ise teinud nii mahlast-zelatiinist, kui poetarretistest. Aga kaua seisab... loogiliselt võttes päris kaua, katsetanud pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!