Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Piparkoogitaigen
 
Maris 15. detsember 2010, kl 22.36
Millist valmis piparkoogitaigent soovitate? Olen kuulnud, et Eesti Pagari oma pidi hea olema aga kuna poes seda ei näinud hakkas silma ka Hagari oma, millest olen ka head kuulnud. Mis on teie lemmik? Ise taignaga mässama ei hakka, olen köögis päris koba:P
 
em 15. detsember 2010, kl 22.55
bonaparte'i oma mulle meeldis. aga parem on kasutada sõna "tainas", mitte taigen.
 
liina 15. detsember 2010, kl 23.16
revali oma on ka hea. proovisin ka vilma pulbrist teha, oli söödav, aga mitte midagi erilist.
 
Klea 17. detsember 2010, kl 11.48
Pagaripoiste oma on väga hea, varem tegin Hagari oma.
 
näägu 18. detsember 2010, kl 14.53
kui oled läänemaalt siis kindlasti Teele oma, pagaripoistel on väga hea
 
Maris 19. detsember 2010, kl 17.21
Otsustasin siis pagaripoiste kasuks:) kas pakil on kirjas ka, et kui kaua ja mis temperatuuril küpsetada?
 
SiilUdus 22. detsember 2021, kl 12.03
Koduse piparkoogi retsepti väga paluks... ehk keegi heahing raatsib siia poetada? Kauplustele naljalt ligi ei pääse aga pühadeks tahaks lastele küpsetada...Taigna kogus võiks tulla u 2-3 kg. Äkki keegi viitsib siia poetada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!