Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Kuidas teha tubastes tingimustes šašlõkki ?
 
grusiin 22. jaanuar 2011, kl 10.25
Kes oskab head nõu anda ?
 
Anu 22. jaanuar 2011, kl 11.35
Olen saanud väga head šašlõkki, mis tehti talvel toas tavalises kütmise jaoks mõeldud ahjus süte peal.
Kui söed parajad, oli ahju kahele poole pandud mõned telliskivid, mille peale vardad toetusid, küpsetamise lõhnad läksid korstnasse ja šašlõkk oli väga hea.
 
kärbsenäpp 22. jaanuar 2011, kl 11.38
Kui majapidamises on kamin või ahiküte, siis pole ju palju nuputada tarvis. Mina kasutan ahjus sütel küpsetamise varianti. Enne ahju puude ladumist paigaldan ahju tagaseina ühe tellise ja kui söed valmis, küpsetan grillrestil ( selline pealt suletav suur ristkülik).

Elekripliidil saaks kasutada grillimise funktsiooni või pealmist kuumust. Liha kas vardasse või restile, alla küpsetusplaat tilkuva rasva püüdmiseks ja peaks õnnestuma küll.

Häda pärast saab isegi pliidil küpsetada, kui majapidamises korralik grillpann olemas. Suitsust maitset küll sedasi küpsetades lihale ei tule, aga köök on sellegi poolest isuäratavaid aroome täis ;)
 
Naks 22. jaanuar 2011, kl 19.33
Korra elus olen elektriahjus proovinud, enam seda küürimist ette võtta ei taha. Võib-olla oleks aidanud rasvapüüdja liha peal. Tavalises ahjus teeme aeg-ajalt ikka, mees kruvis kokku ahju mõõtu metallist aluse, kuhu rest või vardad toetada, kasutame tavalist grillsütt (meil on restpõhjaga kolle).
 
Rita 12. juuli 2014, kl 09.11
Panni peal saab jube soolane...see jama ei tilgu välja ja liha tõmbab kõik sisse.
 
maakas 12. juuli 2014, kl 21.37
Eks ikka kaminas kõige mugavam.
 
tiia 12. juuli 2014, kl 22.26
Panen klaasist ahjuvormi peale puust saslõkivardad koos saslõkiga. Klaasist ahjuvorm on sügavam ja siis need pikad puust vardad koos lihaga äärte peale. Rasv tilgub ahjuvormi, Elektriahjus.
 
hmmm 15. juuli 2014, kl 14.01
Kuumaõhugrillis teen.
 
Noorhärra 06. aprill 2023, kl 04.30
siin ei peaks olema küsimus "Kas?",vaid "Kuidas?".
ja pliidid on supererinevad, kas ahjus saab teha šašlõkki? jah. kas puu ja elektriahjus ka ? jah. kuidas? vot see on juba omaette küsimus. Kuidas siis teha? ostsin poe šašlõkki, proovisin. tikkudega raske teha, paned ühe tiku, krutib küpsenud külg ikka end peale jne
vaja siis tutoriali, kuidas teha elektriahjus lihtsalt šašlõkki. palun?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!