Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Pakkuge välja Head Teed?
 
chai 04. märts 2011, kl 20.43
ingveriteesse panen vahel sidruni asemel hoopiski vürtse (kaneelikoor, roheline kardemon, nelk) ja joon seda siis mee ja piimaga.
kange masala chai ja hommikuti muidugi klassikaline english breakfast, esimene neist mee ja piimaga, teine ainult piimaga.
kui külmetushaigused kimbutavad joon tulsi teed.


aga soovitada on ju väga raske, inimestel on väga erinev maitse, mis pealegi aja jooksul muutub. mina katsetasin ka mõned aastad tagasi igasuguseid põnevaid segusid, aga paljud tolleaegsetest lemmikutest panevad praegu nina krimpsutama.
 
Le 05. märts 2011, kl 18.20
Palju "gurmeesid" ära proovitud ja nuusutatud, aga kui on ergutajat-virgutajat vaja, siis selleks on kõige tavalisem Liptoni must tee. Rohelist tarbin samuti ning talvega läheb ära ka kogu suvel varutud kortsleht, kassinaeris , piparmünt ja saialill.
 
rivole 30. märts 2011, kl 16.13
väekaid rohtusid saad ikka kevadel või sügisel
 
miili 30. märts 2011, kl 22.23
mina soovitan veel kasvatada suhkrulehte, siis magus ka omast käest võtta http://seemnemaailm.ee/articles/index.php?GID=235, talveks kaevake välja ja siis kevadel jälle mulda. või pane googli otsingusse
 
mai 28. september 2011, kl 09.47
joon enne kõlmade tulekut veel kosutavat teed aiast.

värske nõges ,
värske piparmünt

mõnt anna b maitse ja värskuse ja nõges oma väe
 
kris 28. september 2011, kl 13.22
omaaia õunmündi ja piparmündi vastu ei saa miski. Talveks laon karvid hõrke lehekesi täis ja pistan sügavkülma - tee täpselt nagu värskelt nopitust.
 
Teeke 29. september 2011, kl 09.32
Mul ka piparmünt sügavkülmas...samuti sai tehtud kahte sorti segusid
1) piparmünt, kibuvits ja sidrun
2) kibuvits, mustsõstar, aroonia, õun, ebakütoonia, pohl, vaarikavarred ja mustsõstralehed..
enam paremat olla saagi, kui puhas, looduslik ja oma tehtud:)
 
anni321 10. oktoober 2011, kl 15.27
Pigista 10 jõhvikat puruks ja vala sinna peale inveri tee, lisaks mett - supper:
siit ka juhised:
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
 
miina 13. oktoober 2011, kl 18.47
must tee + piparmünt
 
algataja 13. oktoober 2011, kl 20.06
siin targutajatele EI KÜSINUD UNBROHTUDE KOHTA!!!! Küsisin Kvaliteet-teede kohta! Ei ole veel Mäletsejaks hakanud ja tänaseks on ka mõni Gurmee tee ka ostetud...
 
issake 14. oktoober 2011, kl 22.26
miks sa nii kurjaks said? inimesed lahkelt jagavad nõu ja jälle paha. mõni kohe oskab kõigega rahulolematu olla
 
Gurnjau 15. oktoober 2011, kl 14.08
Kuidas te kibuvitsateed teete? Korjasin ka kibuvitsamarju, nüüd on need kuivanud ja edasi? Kas tõesti panen need kuivatatud marjad tassi, keev vesi peale, lasen tõmmata ja valmis? Või peaks saumikseriga nad puruks tegema?
 
Anu 15. oktoober 2011, kl 19.20
Algataja on peenutseja või rumal. Aga nende nn. gurmeede hulgas on palju kehvemaid kui need tema arvates umbrohud.
Näiteks meeldis mulle esitlusel Kaktuse samba, ostsin, viisin koju, proovisin, täiesti jama. Iga ise kasvatatud piparmümt on palju parem.
 
N.N. 16. oktoober 2011, kl 19.50
Palun õpetage, kuidas ja kas melissi sügavkülma panna? on see parem kuivatatust?
 
tarmo 08. veebruar 2012, kl 13.03
must tee + ingver +sidrun +veidi,veidi mett
 
? 09. veebruar 2012, kl 11.57
Mina teen kibuvitsateed termosesse ja kui on terved matjad, siis jätkub mitmeks korraks vett kallata.
 
:) 09. veebruar 2012, kl 12.16
See viimane lause kõlab sul kenasti:)) Ma saan küll aru, aga naljakas on ikka.
 
Gurnjau 09. veebruar 2012, kl 12.19
Hea, et keegi minu kibuvitsamurele reageeris, mis siis, et 4 kuu pärast:). Aga tegin saumikseriga marjad ikkagi peaaegu pulbriks ja niimoodi sai korraliku tee. Aitähh vastajale.
 
kalle 46 10. veebruar 2012, kl 01.06
Mulle meeldib musta (earl grey) tee, piima ja ingveriga ning sisse tiba tsilli pipart panna. Soovitan
 
Kadrin 12. veebruar 2012, kl 13.53
See tšilli soovitus on päris hää
 
teeline 13. veebruar 2012, kl 12.31
Yunnan, Nilgiri, Darjeeling! Need on mustad teed, millel on nauditav maitse ka ilma kaktuse ja karamellita.
 
Maria 20. veebruar 2012, kl 23.46
Enda lemmiktee on lapacho ja pol pala..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!