Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Lihtne retsept
 
kati 11. veebruar 2011, kl 16.07
Hei. Kas oleks siia võimalik postitada häid aga LIHTSAID retsepte, kiiruga hea ette võtta ja teha. Õhtuks pea tühi ja kokaraamatutes ei viitsi ka pikalt möllata.
 
mary001 11. veebruar 2011, kl 16.09
minu poolt muna Hiina moodi. lihte aga uudse ja omapärase maitsega , lisaks kasulik:
retsept:
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
 
aga palun 11. veebruar 2011, kl 16.13
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?11,2029529
 
kati 14. veebruar 2011, kl 14.56
suur tänu sulle -aga palun. tõesti suur valik
 
imelik 15. veebruar 2011, kl 08.39
Kuskil foorumis oli veel sellest munast juttu ja proovisin ka ära. Mees kiitis, see on juba tase iseenesest.
 
kati 16. veebruar 2011, kl 08.55
Mary tänud ka sulle "hiina muna" proovitud ja kiidan tõesti maheda ja hea maitse poolest. Imelikuga nõus peaks vist ka hakkama mehepoegadele seda pakkuma. Mina puistasid selle üle veel sügavkülmast võetud tilli puruga.
 
kai 17. veebruar 2011, kl 12.52
Hea lihtne salat. Lase pool kapsast köögi kombainist läbi, veid üli, sidrunit, soola, pipart.
Võtab aega imevähe kui asjad käepärast. Kasulik ja hea.
 
salat 17. veebruar 2011, kl 13.13
Riivitud kapsale lisa juurde toores riivitud peet ja küüslauku. Nii ilus värv ja maitse ka väga hea.
 
kai 19. veebruar 2011, kl 12.22
sorry loomulikult mitt üli aga õli, ise armastan külmpress oliiviõli. Lapsed tahavad samale salatile veel ka fetajuustu ja praetud saia kuubikuid, kes viitsib jännata proovige.
 
Riin 22. veebruar 2011, kl 11.42
Praemuna riisiäädika ja seesamiõliga oli tõesti pärispõnev retsept.
 
Reily 28. veebruar 2011, kl 17.57
Lihtne kapsasalat soola äädika ja sidruniga on lihte ja hea
 
? 28. veebruar 2011, kl 22.43
Äädikat koos soola ja ja sidruniga?
Tuli meelde vana naabrimehe jutt, et millise väetisega naaber kurke kasvatab, tal nii ilusad.
Ikka soolveega.
Mõelge nats oma sisikonna peale ka.
Kapsale niigi hapendamise käigus soola pandud, siis suhkrut või mett juurde,
Värske kapsa salat sidruni ja suhkruga, aga see eeldab juba prae moodi asja.
 
rivo 01. märts 2011, kl 09.47
osta poest purgi ja paki suppe,kiirkaerahelbed,kartuliputru, segad lihtsalt veega ja ongi valmis. kiiresti ja osavalt
 
ka kokk 07. märts 2011, kl 08.42
pole ka kuulnud, et keegi kapsasalatisse äädikat paneb.väga kentsakas
 
mimm 09. märts 2011, kl 15.32
to ka kokk: minule küll meeldib nii. lisaks olen maitsnud salatit, kuhu oli lisatud põhikomponentidele (erinevad juurviljad) veel äädikas, sool ja suhkur. megahea!
 
to kokk 30. märts 2011, kl 16.11
proovi õunaäädikat on pehmem
 
triin 04. aprill 2011, kl 10.52
tekkis huvi inveri tee osas kas keegi teab retsepti kuidas ingverit marineerida
 
google on su sõber :) 04. aprill 2011, kl 12.47
http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=7160

http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=2437
 
äädikas 05. aprill 2011, kl 08.25
kas keegi teab kust riisi äädikat saab?
 
. 05. aprill 2011, kl 09.10
poest ikka. külapoes ei ole, aga linnas on pea igas marketis.
 
äädikas 07. aprill 2011, kl 08.20
Selveris küll riisi äädikat ei ole leidnud!
 
. 07. aprill 2011, kl 11.02
huvitav... ma ise ajan asju õunaäädikaga, aga olen alati ka riisiäädika pudeleid märganud... kas just selveris?? ei mäleta
 
mai 11. aprill 2011, kl 10.06
inver annab tõesti huvitava aroomi teele ja toidule. kas keegi on püüdnud seda ka marineerida
 
- 11. aprill 2011, kl 13.14
hmm. minu vinegrett-kaste on just magus (suhkur, mesi), soolane, hapu (sidruni-laimi-greibi-apselsinimahl, oleneb mis kodus olemas või äädikas) ja õli.
 
julia 11. aprill 2011, kl 13.17
riisi kääritamise saadus on mirin, nad ei kirjutagi riisiäädikas.
 
. 16. aprill 2011, kl 16.15
Rice vinegar - kirjutavad küll. Ja Selveris on teda päris mitut sorti ja igasuguses mõõdus, tuleb ainult õigele riiulile vaadata, näiteks meie omas on ta kõrvuti soja-, tšilli- jm kastmetega.
 
maali 18. aprill 2011, kl 15.01
oskab keegi soovitada mõnda head kevadist lihtsat retsepti
 
ann 19. aprill 2011, kl 10.47
Naadid väljas korja värskeid, tükelda, hapukoort, soola pipart, sidrunit. Vitamiinipomm missugune.
 
Mariann 21. aprill 2011, kl 08.39
Kas sa neid naate kuidagi töötled ka ?
 
. 21. aprill 2011, kl 09.53
Salatisse lisad nagu iga teist rohtugi, mida poest kalli raha eest saab - täitsa värskelt. Aga töödelda võib ka - naadisuppi keeta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!