Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Kapsas teki sisse?
 
Anu 03. veebruar 2009, kl 17.09
Täitsa mõnus on teha putru või piimasuppi ntx nii, et ajad värgi potis keema ja keerad ta siis kuumalt teki sisse valmis hauduma.

Ei tea, kas mingi hakklihaga ühepajatoit või kapsa-hakklihahautis, kuhu mõni kartul ka juurde torgatud, samuti nii teki sees valmis saaks? Või mingi supp?

Tuli lihtsalt niisugune mõte.
 
L 03. veebruar 2009, kl 17.15
kas pliit katki? miks sedasi peaks tegema?
 
:) 03. veebruar 2009, kl 19.00
kas ei karda et kärsatad või rikud ära teki suure kuumusega?
 
mina 03. veebruar 2009, kl 20.54
SellekS on TW-l spets nõu olemas- servofiks nimeks, ei pea tekkide ja patjadega mässama.
 
q 04. veebruar 2009, kl 15.13
Ma olen - suvilas või metsas lõkkel keedetud veega - keetnud servofiksis makarone, teinud räimerulle ja hoidnud toitu kuumana söögiaja lõpuni .
 
ah, 06. veebruar 2009, kl 22.49
minul sööb koer selle nõu seest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!