pressi kokad ei soovita. võta lai nuga, vajuta sellega laiaks ja haki siis. tulemus ok. mis-ile - huvitav, aga tegelikult ka sõltub köögivilja maitse tülekldamise viisist. järgi proovitud.
nõus eelmisega - laia noaga küüslauguküüs lapikuks ja paari hakseldusega töö tehtud. Neid presse ja purustajaid on ju ülitüütu puhastada, ja enamik küüslaugust kipub sinna sisse jääma...
Mina hakin maitsetaimede hakkimise noa ja lauaga, enne vajutan lapikuks ka. Peale taimede ja küüslaugu on näiteks oliive ka selle noa ja lauaga mõnus hakkida.
tellisin mõned aastad tagasi Selectist või Hansapostist, kummast, ei mäleta, aga olen rahul. Terved küüned tuleb veidi väiksemaks lõigata, aga teeb hea töö ja puhastamine pole ka teab mis hull, vaja voolava vee all loputada.