Kööginõu
hernekaunad, mis teha nendega?
mina see olengi 19. jaanuar 2016, kl 01.41 |
mulle sattus üks pakk rohelisi hernekaunu, no sellised õhukesed, herneid ilmselt sees eriti pole. kuidagi peaks need vist tegema nüüd praele lisandiks? või mis neist üldse tehakse? ja kuidas küpsetan ja kui kaua? kas ainult soola-pipraga? ise paneksin küüslauku ka, aga mida veel?
nõuandeid?
mina tänan
nõuandeid?
mina tänan
:) 19. jaanuar 2016, kl 07.19 |
Ma ainult hernekaunast praekõrvast ei teeks, aga võibolla sulle maitseb.
Igasugu woki-, paja- ja vormiroogadesse veidi sisse pannes annavad hea magusa maitse. Paljudes külmutatud kotikestes on hernekaunad ka lisaks. Ma tavaliselt hautan kergelt, lisan võid ja soola, vahel ka mõnd idamaist vürtsikamat tex-mex segu.
Igasugu woki-, paja- ja vormiroogadesse veidi sisse pannes annavad hea magusa maitse. Paljudes külmutatud kotikestes on hernekaunad ka lisaks. Ma tavaliselt hautan kergelt, lisan võid ja soola, vahel ka mõnd idamaist vürtsikamat tex-mex segu.
minaaaa 19. jaanuar 2016, kl 08.45 |
u 19. jaanuar 2016, kl 14.34 |
:) 19. jaanuar 2016, kl 16.33 |
mina see olengi 19. jaanuar 2016, kl 23.26 |
:) 20. jaanuar 2016, kl 10.19 |
Gaun 19. juuli 2022, kl 14.24 |
Lisa postitus