Kööginõu
õunad sügavkülma?
Kaia 28. august 2014, kl 13.23 |
naksis 28. august 2014, kl 13.30 |
miks? 28. august 2014, kl 14.54 |
Kaia 28. august 2014, kl 14.55 |
hm 28. august 2014, kl 15.28 |
:) 28. august 2014, kl 15.29 |
Me kõik ju teame, et öökülm võtab tilli ära, aga ometi seisab ta sügavkülmas väga vinks-vonks. Samuti kartul. Ma ikka vahel lõigun suurema koguse kartulilohkusid valmis ja siis panen plaaditäie kaupa portsudesse ning sügavkülma. Teen pärast nagu külmutatud friikaidki ahjus ja väga head saavad.
Õunu ei ole ma kunagi külmutanud, pole vajadust tundnud. Aga arvan, et näiteks kisselli tegemise jaoks võib neid viiludena külmutada küll.
Õunu ei ole ma kunagi külmutanud, pole vajadust tundnud. Aga arvan, et näiteks kisselli tegemise jaoks võib neid viiludena külmutada küll.
njahh 28. august 2014, kl 16.01 |
ehee 28. august 2014, kl 17.23 |
Õuna 28. august 2014, kl 20.10 |
Kaia 28. august 2014, kl 21.22 |
Ostsisin oma retseptiraamatud üles ja tõepoolest on õpetus õunte külmutamisest, kuid tuleb ikkagi kuumas siirupis veidi keeta ja siis ainult viilud karpi, ilma siirupita. Kuna suhkrut ei tarbi, siis jääb ära, panin kuivama tuppa pesurestile, lina alla ja olen tähelepanelik, et hallitama ei läheks.Pööran-keeran teisi siis. Ikka suure koguse pea 25 kg. sai tükeldatud ja kooritud.
Kaia 28. august 2014, kl 21.23 |
NA 04. september 2014, kl 16.35 |
Lisa postitus