Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
lattuba
 
keegi 01. oktoober 2014, kl 10.35
kas keegi on tarvitanud? ja mismoodi? pakil oli kirjas, et võib ka värskelt tarvitada, kuigi ta on ju aedoa sarnane ja ilmselt sisaldab miskit ainet, mida värskena ei tohiks süüa, keeta veidi ja siis..??
 
:) 01. oktoober 2014, kl 12.23
Näiteks:

http://lillepeenar.blogspot.com/2007/08/vrvimngud-kgis-ehk-kasvumaja-saadused.html
 
uba ikka uba 03. oktoober 2014, kl 17.36
Täpselt nagu tavalist aeduba, neid ju ka toorelt ei sööda. Natuke keeta ja siis võiga hautada. Muide, punane värv kaob keetmisel kohe ära, roheliseks lähevad. Lattuba on väga ilus ja korjata ka lihtsam.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!