Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
triibuliha
 
n 60 19. märts 2015, kl 21.52
Tere!
Mul on täitsa tõsine probleem läbikasvanud liha praadimisega.Eluaeg olen praadinud ja eluaeg on väga hea liha välja tulnud.Nüüd aga jääb liha nii kõva,et võimatu on süüa.Ei tahaks veega hautada,siis ei ole enam see õige.Ja tegelikult olen ka veega hautanud aga siis jääb väga tuimaks.
No mida ma valesti teen?
Tänud,kes arvamust avaldavad.
 
aga... 19. märts 2015, kl 22.22
vaata oma passi ja näed oma vanust.
 
arvamus 19. märts 2015, kl 22.31
sigade pidamistingimustes ja söödas on võti. sina praed ikka ühtemoodi, aga liha kvaliteet on alla arvestust.
 
siga 19. märts 2015, kl 22.39
Pigem vaata suhu, mitu hammast alles on?
 
maakas 19. märts 2015, kl 23.24
osta liha turult, mitte poest!poeliha on vett täis süstitud ja ei kõlba koera saba alla kah!teistele, kes arvamust avaldasid(aga ja siga)sööge rohkem liha, see mõjutab mõistuse arengut paremuse suunas...
 
Kõik ei saa turule juuuuuu 20. märts 2015, kl 02.25
Poeliha on tõesti kohutav, aga ka suitsutatud tooted, just täissuits vorstid ja singid. Mille kuradiga ja kuidas nüüd siis suitsutamine käib? Terve külmkapp lausa HAISEB ja tunne, et vist leotatakse neid hoopis mingis suitsumaitselises vedelikus.
Keeduvorste, ka nn. "täislihast" ei saa praadida enam üldse, nii vett täis.Võileiva peal ei saa nii aru.
Ei tea, kas nüüd sigu toidetakse kalarapetega, sihuke hais toiduvalmistamisel.

Siia alla ei kuulu ainsana "Oskari" tooted, mis on küll kallimad , aga vähemalt iiveldama ei aja.
 
maakas 20. märts 2015, kl 10.12
miks ei saa turule?kui elad maal, siis vahel linnas ikka käid ju.kui eladki linnas, siis on lihtsam.ise elan maal, aga Pärnus käin lihapoes(Tiina pood)liha ostmas.ostan kohe pisut rohkem, siis panen sügavkülma.minu arvates need poehakklihad ka pole söögikõlbulikud-puha kõõlused ja muu jamps.ärge süüdistage seakasvatajaid, kuigi sigu söödetakse küll igasugu uskumatu rokaga.vaadake, mis lihakombinaadid lihaga teevad!lihasse süstitakse vett ja muud kraami, et ikka ilus ja roosa oleks ja ostma kutsuks.suitsuliha tooteid ostke samuti talupoodidest, igas suuremas linnas sellised olemas.kui aga kallis tundub, siis (pole iroonia!) sööge harvem, aga korralikku toodet.
 
Ei ole nõus 20. märts 2015, kl 10.16
Minul küll toit ei haise! Mis toitu teie ostate? Liha praadides tuleb see välja samasugune nagu 20 aastat tagasi, ei ole vahet märganud. Muidugi valin liha väljanägemise järgi, mida võtta, mida jätta, aga seda küll ei saa öelda, et kõik kaup poes kehv oleks (käin valdavalt Prismas). Vanasti Kehtnast Rey liha ostes tundus tulemus vahel hullem. Turul olen vahel käinud, aga seal on ka nii normaalset kui kehva liha.
 
n60 20. märts 2015, kl 13.43
Ma ise arvasin ka,et põhjus on minu vanuses.
Probleem on selles,et seda liha praen ma just oma lapselapse pärast ja tema ütleb ka,et kõva võitu.Liha ostan ikka turult aga kuna see probleem on alles viimasel ajal tekkinud,siis ehk olengi vale inimese käest ostnud.
 
hm 20. märts 2015, kl 15.35
Põhjus on liha kvaliteedis.
 
tm 20. märts 2015, kl 17.59
osta paar päeva varem, lihalõikudele raputa natuke soola mõlemale poole ja seisab külmas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!