Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Tatar ja maitseained
 
Buckwheat 05. mai 2015, kl 17.21
Millised maitseained sobivad hästi tatraga?
 
wesa 05. mai 2015, kl 17.45
 
wesa 05. mai 2015, kl 17.46
suitsuribi sobib ka
 
jahh 05. mai 2015, kl 17.49
mingid piprad tõesti ei sobi.
 
nämma 05. mai 2015, kl 17.53
väga maitsev on sibul.
läbipraetult hulka segada või
peeneks hakitult kuumale toorelt sisse segada.
 
kotlett 05. mai 2015, kl 19.31
hakklihamaitseaine
 
.. 05. mai 2015, kl 19.35
Keedan puljongikuubikutega (kana). Võib panna ka küüslauguküünt ja loorberit. Pärast panen veidi võid.
 
kremps 06. mai 2015, kl 19.22
karri, india ja kaukaasia maitseained. kookospiim.
 
anne 07. mai 2015, kl 14.37
tatar ise nii hea, et peale soola ja või seda enam millegagi rikkuma ei hakkka.
 
teine arvamus 07. mai 2015, kl 20.45
Maitse asi, nagu öeldakse. Mina just mõtlesin, et tatar on nii vastik, et tea, mida sinna peale panna, et seda vastikut maitset tunda ei oleks
 
Vostok 07. juuni 2015, kl 18.56
Meeldib kombinatsioon sool+või+sibula+küüslauk, teise võimalusena olen lisanud hakklihamaitseainet ja meeldib ka. Kuskilt lugesin, et tatar sobib hästi kokku kurkumiga; on kellelgi kogemusi? Siin eespool soovitatakse samuti karrit.
 
õgard 07. juuni 2015, kl 23.18
Mina panen hautamisel soola, lõpupoole kamaka võid ja kõrvalevõtuks või pealepanekuks oma nn "tatari kastet" - majonees, hapukoor, peeneks hakitud hapukurk ja küüslauk ja kui on, ka rohelist (till, murulauk vms jne). Aga mul võib veider maitse olla:)
 
maiasmokk 08. juuni 2015, kl 17.30
Suhkruga imehea
 
mina 09. juuni 2015, kl 20.11
Mõnikord panen ketsupit, sellist piprasemat. Nõuka ajal sai söödud keefiriga, keset tatart auk ja sinna valasin keefiri nii et lusikaga sai samaaegselt mõlemat.
 
eelmisele 10. juuni 2015, kl 02.45
no sellepeale annab ikka tulla:D mitte ei kisu järgi proovima.
 
:) 10. juuni 2015, kl 11.03
Minul käis samamoodi, aga augus oli hapukoor. Vahel ka rohke rohelise sibulaga segatult.
 
ühesõnaga 17. juuni 2015, kl 22.09
Tatar keedetakse vee ja vähese soolaga pehmeks.
Serveerides tehakse tatrapudru keskele auk,
kuhu igaüks lisab mida iganes pähe tuleb:D
 
mulle meeldib nii 23. juuni 2015, kl 09.28
need pole küll maitseained, aga mulle meeldib lisada tatrapudrule päikesekuivatatud tomateid ja fetajuustu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!